PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
Еве кога се единствените пати кога излегуваат масовно луѓето
Еве кога се единствените пати кога излегуваат масовно луѓето
pametno!!!Jaс едно нешто ќе ви кажам во врска со целиот случај ...ништо не е случајно се е добро испланирано
Друже, и Албанците во Гостивар не се собраа спонтатно, туку им наредија од ДПА, ДУИ, Руфи Османи.Партиите директно застанаа позади тој протест во Гостивар, затоа и беше помасивен.Ги организираа и носеа од секаде.Еве кога се единствените пати кога излегуваат масовно луѓето
Погледнете ја снимката од 2001 кога резервистите протестираа.... Не се секирајте знае МАКЕДОНСКИОТ НАРОД кога да излезе и кога да земе ситуација у свои раце...Точно само Партија може народ да собере и 100 луѓе да убијат народ сам не искача ќе има само некој кршачи и палачи... Така било и во секоја револуција. Без политика нема протести. Дури и Соросоиди се помоќни од народот.
И со капчиња,маици пенкалаТребаше да ги залажуваме со сендвичи и сокови и не како не ми текна Ја со морал и сочуство ќе ги купувам, идиот.
Тебе ако не те боли кур за државата имаш 4 гранични премини и гитла од неа.Толку е едноставно јас незнам како да ви нацртамИди живеј каде сакаш, прави што сакаш, само не напињај и не замарај тука жити се.Мене ич не ме боли стапот дали ти ја сакаш или не искрено.
Знаеме бе другар ама многу чекаме!Погледнете ја снимката од 2001 кога резервистите протестираа.... Не се секирајте знае МАКЕДОНСКИОТ НАРОД кога да излезе и кога да земе ситуација у свои раце...
Конечно некој да собере сили и да каже,браво !Jaс едно нешто ќе ви кажам во врска со целиот случај ...ништо не е случајно се е добро испланирано
Ги повика, на контра-протестиДруже, и Албанците во Гостивар не се собраа спонтатно, туку им наредија од ДПА, ДУИ, Руфи Османи.Партиите директно застанаа позади тој протест во Гостивар, затоа и беше помасивен.Ги организираа и носеа од секаде.
Да застанеше некоја македонска партија позади протестов и да ги повикаше своите членови ќе имаше 20 000 народ со сигурност.
Ти беше ли на протест?На што личи ова бе 200-300 души на протест цццццццццц срамота бреее леле брука жива !!!!
Протестите за Мартин Нешковски беа едни од најсмешните и најисполитизираните протести што некогаш ги имало во Македонија.Од ништо направија баук.Знаеш да разграничиш мирни протести од насилни ?
Мирни беа оние за Мартин,а овие се гледаше дека се спремаат да бидат насилни.Колку и да боли колку и да е тешко насилство не носи ништо добро.
hahahahahahaha da puknam a !!! DDКонечно некој да собере сили и да каже,браво !
Уште да ја погодеше темата и топ.
Сега не ни треба собирања и глупости... Состојбата за Македонецот е многу незавидна и се наоѓаме у период кај што е работава да се биде или не...Знаејќи дека сме немоќни на повеќе фронта одеднаш треба да избереме еден од нив - пример спорот со Грција...што се однесува до Албанците секој човек у Македонија е свесен дека стално прават проблеми и треба еднаш да им се покажат заби но предходно треба да си ги зацврстиме нашите позиции и после многу лесно ке ги натртиме.....Јас лично сум сигурен дека ако ни дува ветер во грбот можеме да ги згазиме колку и да бидат помагани од косово и АлбанијаЗнаеме бе другар ама многу чекаме!
Немој,доста ни беше од пукање деновиве.hahahahahahaha da puknam a !!! DD