Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Еве кога се единствените пати кога излегуваат масовно луѓето :)

Друже, и Албанците во Гостивар не се собраа спонтатно, туку им наредија од ДПА, ДУИ, Руфи Османи.Партиите директно застанаа позади тој протест во Гостивар, затоа и беше помасивен.Ги организираа и носеа од секаде.
Да застанеше некоја македонска партија позади протестов и да ги повикаше своите членови ќе имаше 20 000 народ со сигурност.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Точно само Партија може народ да собере и 100 луѓе да убијат народ сам не искача ќе има само некој кршачи и палачи... Така било и во секоја револуција. Без политика нема протести. Дури и Соросоиди се помоќни од народот.
Погледнете ја снимката од 2001 кога резервистите протестираа.... Не се секирајте знае МАКЕДОНСКИОТ НАРОД кога да излезе и кога да земе ситуација у свои раце...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Требаше да ги залажуваме со сендвичи и сокови и не како не ми текна :facepalm: Ја со морал и сочуство ќе ги купувам, идиот.
И со капчиња,маици пенкала :свиркам:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Тебе ако не те боли кур за државата имаш 4 гранични премини и гитла од неа.Толку е едноставно јас незнам како да ви нацртам:rolleyes:Иди живеј каде сакаш, прави што сакаш, само не напињај и не замарај тука жити се.Мене ич не ме боли стапот дали ти ја сакаш или не искрено.

Ако не ја сакам државата не значи дека не ја сакам земјата и планирам добро да се потрудам да сменам нешто.

А на вас лажни патриоти јас не знам како да ви нацртам дека држава не значи колку ќе може ви даде.Видете пола се буните како албанците добивале факултети и работа :(:( :( но не се буните за државата да не дава такви работи туку се буните дека само вие сакате да добивате.

Кога зборите за како Албанците се изживуваат врз Македонците и како треба тоа да се сопре мислите само на тоа дека вие треба да сте тие кои се изживуваат врз нив и ништо повеќе.

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Погледнете ја снимката од 2001 кога резервистите протестираа.... Не се секирајте знае МАКЕДОНСКИОТ НАРОД кога да излезе и кога да земе ситуација у свои раце...
Знаеме бе другар ама многу чекаме!

P

PewDiePie

Гостин
Jaс едно нешто ќе ви кажам во врска со целиот случај ...ништо не е случајно се е добро испланирано ;)
Конечно некој да собере сили и да каже,браво !

Уште да ја погодеше темата и топ.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Друже, и Албанците во Гостивар не се собраа спонтатно, туку им наредија од ДПА, ДУИ, Руфи Османи.Партиите директно застанаа позади тој протест во Гостивар, затоа и беше помасивен.Ги организираа и носеа од секаде.
Да застанеше некоја македонска партија позади протестов и да ги повикаше своите членови ќе имаше 20 000 народ со сигурност.
Ги повика, на контра-протести

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Не оправдувам насилство ама тоа се чини дека е единствен начин на кој може да се постигне нешто во државава, барем тоа јасно им успева на албанците.
Само не ми текнува кога последен пат полиција им влегла да ги разбие..

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Знаеш да разграничиш мирни протести од насилни ?
Мирни беа оние за Мартин,а овие се гледаше дека се спремаат да бидат насилни.Колку и да боли колку и да е тешко насилство не носи ништо добро.
Протестите за Мартин Нешковски беа едни од најсмешните и најисполитизираните протести што некогаш ги имало во Македонија.Од ништо направија баук.
Тие протести за Мартин Нешковски беа мирни, затоа што сите што беа таму беа attention whores, односно да бидат видени и да глумат лудило со 2 000 евра у џеб;)Знаеш колку ги болеше стапот за Мартин?Ич, па ни толку.Геровски ли, Милчин и останати осетиле полициска бруталност, а протестираат.Нив цел живот полиција ги штити, затоа што се нејзини соработници и кодоши.
На овие протести немаше такви.Колку и да беа на број таму сите беа затоа што сакаа и им значеше нешто тоа.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Знаеме бе другар ама многу чекаме!
Сега не ни треба собирања и глупости... Состојбата за Македонецот е многу незавидна и се наоѓаме у период кај што е работава да се биде или не...Знаејќи дека сме немоќни на повеќе фронта одеднаш треба да избереме еден од нив - пример спорот со Грција...што се однесува до Албанците секој човек у Македонија е свесен дека стално прават проблеми и треба еднаш да им се покажат заби но предходно треба да си ги зацврстиме нашите позиции и после многу лесно ке ги натртиме.....Јас лично сум сигурен дека ако ни дува ветер во грбот можеме да ги згазиме колку и да бидат помагани од косово и Албанија

Kajgana Shop

На врв Bottom