Собиранче во сабота [31.03.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
интересно беше,а и афтерот у Мамас и позади лесковача :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Следно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа :icon_mrgr:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Следно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа :icon_mrgr:
Хахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавите :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавите :)
Јок, принцезата е одговорна личност сас карактер кога станува збор за алкохол. Турнејата е закажана уште да се наштимаме:icon_mrgr:

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Ова со собирањето ви е добра идеја.Јас сум нов на форумот и сеуште не сум баш добро запознает со ситуацијава.Отприлика на колку време се собирате,по колку луѓе,просек на која возраст и каде?Би сакал да ви се придружам.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Плавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?:)
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете :icon_lol:
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата :icon_mrgr:
Не сум толку лош

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Едно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Едно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?
Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во Мамас :)
Ништо чудно што ти не си видел никој од кајганџииве што останаа :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Бев на друга собиранка од една игра (еРепаблик) и афтер парти во Мамас до 3 негде. Слики нешто бе од Вас? Можда заедно сме чекале ред за да мо*каме. :LOL:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во Мамас :)
Ништо чудно што ти не си видел никој од кајганџииве што останаа :)
Па јас бев со Наташа и Тоци. И толку јако бев пивнат што цела вечер го харав Мамас, затоа и се чудам, значи харав по Мамас и не ве видов...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Па јас бев со Наташа и Тоци. И толку јако бев пивнат што цела вечер го харав Мамас, затоа и се чудам, значи харав по Мамас и не ве видов...
Слабо хараш :D
Бев на друга собиранка од една игра (еРепаблик) и афтер парти во Мамас до 3 негде. Слики нешто бе од Вас? Можда заедно сме чекале ред за да мо*каме. :LOL:
Слики, НЕМА!!! Дискреција загарантирана :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Освен рекламата за Colgate од мене и македонка 1985 :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop