Собиранка +25

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јас стојам добро со време. Имам предавања во Струмица следниот ден, па би ценела поранко збирање, ако може. Ако не, не извољевам.
Кафана „Градска Кула“ позади “Old school caffe“ е мојот предлог за кафана
Ми се допаѓаат овие две мислења. Терминот ми се поклопува со друг настан, ама членката ќе прочита гарант, па ќе напраиме некако да преместиме нашиот термин и јас доаѓам на едно сокче. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Јас, како корисник на ЈСП 66 (последната е во 22:22), би сакал во Градска Кула, троа порано да почнеме.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Градска кула има ќумбе кое труе и усмрдува на дрво и катран. Just a thought.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Трн ако ти треба дозвола да вадиме додека е време :icon_lol:
Околу времето веројатно најмногу одговара во 20ч?
А за место,нека биде мирно со македонска музика,не сме пребирливи,нали:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
За каква дозвола става дума? :)

Тоа место, најубаво да е Папу.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Што е работава,слаб некако одзив за темава или малку не има над 25?

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Еве, ја уште не сум бил на ниту една собиранка. Искрено, ми беше малку срам пошто иам 35 у г'зот, па ова би била идеална прилика да се пресрамам.
Кула (Олимписки)? на 17 (чет)? у 8?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Не бери гајле, нема да бидеш најстариот таму. Таман ќе ти дојде како за прва собиранка.
Местото е подложно на промени. Кога Леандра ќе пише дека официјално закажала за некоја кафана, тогаш ќе се знаат конечни време и место.
Сепак нека почне во 20 часот :)

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Зашто ми е избришано прашањето? Прашав, како им верувате на присутните дека се над 25 години? Сепак тоа е едно од најбитните работи на оваа собиранка односно да се има полни 25 години.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.249
А ќе организира ли некој за нас помладите -25 собиранка или слично?

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Ја би бил пресреќен мене да ме одбијат по основ „Не ми личиш за постар од 25“. Одма фаќам накај... ...кај ли да се иде сега со 25-?

Или, ко што ти вика Тончи: не си доволно стар се додека не престанеш да се прашуваш дали си доволно стар. После е ионака касно.
ДиБек не побарав да присуствувам, прашав само како ќе им верувате на присутните. Многу ми е глупаво тоа +25 ограничување. Ептен е смешно и за подбив затоа и пишав на темава иначе зашто би се мешал каде што не ми е место.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зашто ми е избришано прашањето? Прашав, како им верувате на присутните дека се над 25 години? Сепак тоа е едно од најбитните работи на оваа собиранка односно да се има полни 25 години.
Ти имаш 20 години,што се замараш со прашања кој не се во твој домен :smir:
Дбек не си најстар,не се секирај,фини сме сите :)
Демнач секогаш сме околу 15 души,доволно за добар муабет.

Собиранкава ќе биде од 20 часот.А каде,ќе договориме до понеделник,предлози сеуште може да пишувате.Мене ме бендиса она од последниот пат,само името не му го паметам (над универзална).

А ќе организира ли некој за нас помладите -25 собиранка или слично?
Зарем самите неможете да организирате?Стави тема и договарај,ништо страшно:smir:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Ти имаш 20 години,што се замараш со прашања кој не се во твој домен :smir:
Дбек не си најстар,не се секирај,фини сме сите :)
Демнач секогаш сме околу 15 души,доволно за добар муабет.

Собиранкава ќе биде од 20 часот.А каде,ќе договориме до понеделник,предлози сеуште може да пишувате.Мене ме бендиса она од последниот пат,само името не му го паметам (над универзална).
Како што пишав предходно, не ми е место да се мешам и не сакам да присуствувам на места каде што не сум поканет. Смешно ми е ограничувањето.
А ти и понатаму можеш да веруваш во се што ќе прочиташ. :smir:

А да, и зрелоста на човекот не ја определуваат неговите години. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.249
ДиБек не побарав да присуствувам, прашав само како ќе им верувате на присутните. Многу ми е глупаво тоа +25 ограничување. Ептен е смешно и за подбив затоа и пишав на темава иначе зашто би се мешал каде што не ми е место.
Абе остај ги, геријатрија, не ги замарај, притисок ќе им се качи. Ние ќе си напрајме -25 журка.

Него... имаш -25 другарки, да викнеме нешто?

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Абе остај ги, геријатрија, не ги замарај, притисок ќе им се качи. Ние ќе си напрајме -25 журка.

Него... имаш -25 другарки, да викнеме нешто?
отвори соодветна тема за тоа, собиранка од 18 до 25 и без оние што се родени у петок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom