P
Princ
Гостин
Него, ве банирав од тема уште нешто офтопик ако прочитам.
Запишав во календар ... бројте ме како 2*18 за да ви поправам просекЗначи не. Собиранкава е за членови над 25 години
Па гледај дојди барем да сме повеќе,јас молам бога само да не ми излезе нештоПа ако ми се даде шанса ке се свлечкам до Скопје ... Во зависност од тоа како сум слободен ... Само кажете бар дента пред тоа Каде кога да знам да си напрам план .
Значи не потврдвам присуство сега али ке го направм тоа во прв момент кога можам :smir:
Не ден порано, туку порано во текот на вечерта. Фала на помислата, Принс.:back:...Се шалам нормално, најважно е убаво да си поминеме и види ако може ден порано да се собереме (од оној најавениот во првиот пост) ради Ацева и Виктор :smir:
Љупчо ти ако сакаш слободно дојди,барем ќе видиме кој не напиња цело време.zaso se delite taka?
nad i pod 25, nekoi porasnava pa ke praat sea orgii, toa li e celta, ili da se druzat site zaedno...:pos2:
PS.bojkotirajte se so e so cel da separira.
АААА уба Кафанава, можи да помини фалсификувана лична карта?Еве информации за Градска Кула:
http://www.restaurants.com.mk/restoran.php?restoran=155&language=1
МММ и ја ко да не живеам во Скопје навистина прекрасна е не знам како не ја знам до сеаАААА уба Кафанава, можи да помини фалсификувана лична карта?
Се зафркавам, убаво да си помините, и помалку со алкохолот:smir: