Собиранка +25

Статус
Затворена за нови мислења.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.431
Земам бастунот, космодискот и билобилот и доаѓам, здравје Боже.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Па ако ми се даде шанса ке се свлечкам до Скопје ... Во зависност од тоа како сум слободен ... Само кажете бар дента пред тоа Каде кога да знам да си напрам план .
Значи не потврдвам присуство сега али ке го направм тоа во прв момент кога можам :smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Речиси 20 души,машала :)
Бети некаде забегала,ама се надевам ќе стаса на време,да се пријави.Во Понеделник ќе резервирам,зошто кафаните се презафатени деновите пред Нова.Во Градска Кула не сум била,ама ако нема подобар предлог,ќе ја посетиме.

P

Princ

Гостин
Во име на добрите меѓуетнички односи, мислам дека најважно е во името на кафаната да не е вметнат зборот "Македонска", ко на пример Македонска Кафана или Македонска Куќа. Може пример Кај Маршалот, нешто така неутрално, нешто што не зближува а не оддалечува. За музиката не е проблем, кој ќе плати повеќе - тој ќе добие песна :/

Се шалам нормално, најважно е убаво да си поминеме и види ако може ден порано да се собереме (од оној најавениот во првиот пост) ради Ацева и Виктор :smir:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Кај е тоа градска кула?

Па ако ми се даде шанса ке се свлечкам до Скопје ... Во зависност од тоа како сум слободен ... Само кажете бар дента пред тоа Каде кога да знам да си напрам план .
Значи не потврдвам присуство сега али ке го направм тоа во прв момент кога можам :smir:
Па гледај дојди барем да сме повеќе,јас молам бога само да не ми излезе нешто:(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А шо ќе прајте на собиранкава шах ќе играте? Највероватно ќе излезите во 19Ч и во 22 дома :smee::smee::smee:.

Шала на страна вгодина очекувам ваква собиранка :crvenee:.

П.С

Убав помин

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Сериозно, каде е Градска Кула? Никогаш не сум бил, па може да е добро место да се посети...

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Темава е ко онај вицон со колачињата:

Детенце некое (детево без рачиња било, сакато), од школо оди дома со трчање и дома мириса нешто убаво. Гледа мајка му прави колачиња. И вика:
- Мамо, мамо дај ми колачиња.
А, мајка му:
- Ако сакаш колачиња, оди да си ги измиеш рачињата.
Детето и вика:
- Ама, мамо немам рачиња.
Оваа:
- Епа, нема рачиња, нема колачиња.
:pos:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
...Се шалам нормално, најважно е убаво да си поминеме и види ако може ден порано да се собереме (од оној најавениот во првиот пост) ради Ацева и Виктор :smir:
Не ден порано, туку порано во текот на вечерта. Фала на помислата, Принс.:back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
zaso se delite taka?

nad i pod 25, nekoi porasnava pa ke praat sea orgii, toa li e celta, ili da se druzat site zaedno...:pos2:

PS.bojkotirajte se so e so cel da separira.
Љупчо ти ако сакаш слободно дојди,барем ќе видиме кој не напиња цело време.
За останатите,ова е член кој е банирам преку сто пати,рекордер на кајгана,кој колку и да го клоцаш пак се враќа.Кајгана влегува во психа,дефинитивно :)

Принц,мислам дека Ацева бараше временски порано,а Виктор ќе ги измени плановите,или јас лошо прочитав?:)

едит:не е до мене,до тебе е :icon_lol:

Еве информации за Градска Кула:
http://www.restaurants.com.mk/restoran.php?restoran=155&language=1

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
АААА уба Кафанава, можи да помини фалсификувана лична карта? :pipi:

Се зафркавам, убаво да си помините, и помалку со алкохолот:smir:
МММ и ја ко да не живеам во Скопје навистина прекрасна е не знам како не ја знам до сеа:)
Ама оваа плачи за ракија,шопска и музика(по можност чалгии):music5:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom