Собиранка +25

Статус
Затворена за нови мислења.

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Речиси 20 души,машала :)
Бети некаде забегала,ама се надевам ќе стаса на време,да се пријави.Во Понеделник ќе резервирам,зошто кафаните се презафатени деновите пред Нова.Во Градска Кула не сум била,ама ако нема подобар предлог,ќе ја посетиме.
Бети забега и се врати, ама ќути пошто на тој 17-ти физички е неможно да биде на две различни места. Ако дојде до промена на дати ќе дигне два прста. :)

Фала на информацијата. :back:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Број на седишта (внатре): 40....
И масите вака распоредени

Ќе се сепаришеме...
Уствари ај да се обидеме, да не мрчам предвреме :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Пу јазк, нема да сум присутен :nerv: а баш сакав да се дружиме :jaj:

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Ауу јас мислев сите правиме некој круг како во парк седенка,сите да си муабетиме а вака малце како на свадба секој на своја маса?
Не знам како ви била практиката до сега не сум била ама некако ми е малку вака чудно?
Искуства?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ауу јас мислев сите правиме некој круг како во парк седенка,сите да си муабетиме а вака малце како на свадба секој на своја маса?
Не знам како ви била практиката до сега не сум била ама некако ми е малку вака чудно?
Искуства?
Ти уствари имаш преку 25 години? :shok:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.110
Поени од реакции
25.475
Искуства?
Пааа боље него тука ти гарантирам
http://panada.com.mk/

Tонќи ти со право си мрчиш златен. Треба нешто масоспојувачко што е. Се слагам со Трнот да закупиме еднен од лавиринтите во Папу. По можност пушачкиот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.213
Поени од реакции
34.472
Искуства?
Мене па чудно ми е да седам и да правам муабет во парк со 20 души на -5 степени, наместо да се веселам, да си јадам, да си пијуцкам и да си муабетам во некое топло кафанче со пријатна музика.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Мене па чудно ми е да седам и да правам муабет во парк со 20 души на -5 степени, наместо да се веселам, да си јадам, да си пијуцкам и да си муабетам во некое топло кафанче со пријатна музика.
Не не лошо разбрано,мислев на стилот на седење,сачувај боже ја па мислиш сакам на снегов снешко да праам у парк:)
Мислев дека сме повеќе седнати на едно место,и се изненадив дека има околу 10 маси па само прашав какво е искуството,се дружите сите или како што рече Тони се сепарирате па кој каде седнал и нема станување?

P

Princ

Гостин
Нормално дека сите на една маса седиме.
Патем дечки, Градска Кула не е место за нас. Тоа е кафана со по 4 столчиња на маса, и 10 маси.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Не изгледа како на сликата. Има дрвени клупи кои се спојуваат. Освен ќумбето кое стварно може да пригуши, све друго е ок.
Ај да не го комплицираме, што е битно кај сме, кој мој. Битна е дружбата.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Ако има клупи, и ги спојат масите, арно ќе биде. Инаку исто така добра идеја е и некое од сопчињата во Папу. Цело сопче ќе си земеме, мислам дека ќе ни биде таман.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мал офтопик - знае некој кој е сопственик на Градска Кула? Кој знае нека ми пише на профил, да не ја троламе без врска темава.

Убав помин дечки од мене :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom