Снимка од Ахмети излезе во јавноста

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Aj pomisli vaka.
Jas i ti se spremame zaedno so uste edna ceta na drugari,ili rodnini i ideme da barame nekoj sto ni napravil belja.Posto nema kade da go najdeme na drugo mesto-ideme kaj nego doma.Da go izvadime od negovata kukja,od negovoto maalo,od tamu od kaj sto on sekoe edno drvo i kamen znae kaj e.Jasno ni e deka e u prednost.
Ipak...resavame deka ako ne mu ideme-ovoj ke prodolzi da ni pravi belja.Go fakjame ziv.Izvini bloody...ke go ostavime jas i ti na raat?
Pa ima da mi plati za cela nervoza u prvite pet minuti otkoga sum go fatil.
I znam deka i ti bi igral isto.
2.I jas sum bil.I toa mnogu pati.
I nas ne makljaa.I toa dobro.Ako treba podetalno da ti opisuvam kazi.
Isto e.Si vlegol u masina.A tamu ima platena stoka sto tepa.
Zevse jas nekolku pati sakav da ti repliciram no ne sakav.
Nie mozeme da odime svegde i da pravime rshum i da ubivame i da plackame i da malltretirame no mnogu dobro kaza JAS I TI a ne MVR zoshto jas kako shto znam MVR ima mandat da lishi od sloboda poedinci ili grupi a ne da ubiva.Jas te razbiram ako on te napagja nema smisla ti da sedish ida mu aplaudirash tuku ke vozvratish.Matematikata na vojnata e mnogu jasna ili ke pobedish ili ke izgubish nema drugo. samo problemot e zevse shto toj go zema covekot i go tepa dur da nema on samiot da znae kako se vika a zgora na se go filmuva a epten katastrofalno nekoj na ovoj grd nastan se raduva.Toa MVR ne smee da si dozvoli.Jas dokolku bi bil vo vakva situacija bi go odbral nacinot na pokojniot Shiti odkolku da bidam malltretiran i vaka snimen.

Jas se prasuvam nema li sudski sistem ova drzava.
Se prashuvate li i vie.
Dokolku Miloshevic imashe previlegija da se sudi zoshto nemaat ovie 12mina?

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Прво мала забелешка за ова со сакањево. :)
Nie mozeme da odime svegde i da pravime rshum i da ubivame i da plackame i da malltretirame no mnogu dobro kaza JAS I TI a ne MVR zoshto jas kako shto znam MVR ima mandat da lishi od sloboda poedinci ili grupi a ne da ubiva.Jas te razbiram ako on te napagja nema smisla ti da sedish ida mu aplaudirash tuku ke vozvratish.Matematikata na vojnata e mnogu jasna ili ke pobedish ili ke izgubish nema drugo. samo problemot e zevse shto toj go zema covekot i go tepa dur da nema on samiot da znae kako se vika a zgora na se go filmuva a epten katastrofalno nekoj na ovoj grd nastan se raduva.Toa MVR ne smee da si dozvoli.Jas dokolku bi bil vo vakva situacija bi go odbral nacinot na pokojniot Shiti odkolku da bidam malltretiran i vaka snimen.

Se prashuvate li i vie.
Верувај дека доколку би имал избор и овој подуениов тоа би го избрал.
А за тоа со судењето, си се запрашал зошто немаат право на судење во Хаг и Аљи и компанија?

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Jas dokolku bi bil vo vakva situacija bi go odbral nacinot na pokojniot Shiti odkolku da bidam malltretiran i vaka snimen.

Se prashuvate li i vie.
Ај ако не сакаш да те тепаат може и да ти напишат некое име или слоган на телото. Или ако и тоа не сакаш сам да се разнесеш оди кај УЧК тие ќе те врзат за столб и ќе те разнесат. Бива ??
Убил полицаец, осуден на доживотна робија, поврзан со криминал, оружје имал пун кур, сака да руши државен поредок, што сакаш повеќе.

N

n/a

Гостин

Se prashuvate li i vie.
Na ovoj svet...sem budalite...(samo oni se liseni od takvo cuvstvo)...kaj sekogo od nas postoi cuvstvo na vozbuda,strav...a be niedno od dvete ne e pravilniot zbor,nema kako da go opisam.
Nemoj da mi kazes deka ne si gi pocuvstvuval onie trpkite vo gradite,i kako srceto ti zaigruva posilno,napregnat si i pazis na sekoja edna sitnica.Kuce smesta ke te lae takov,posto lacis adrenalin niz plunkata...
Znam...:toe:...znam deka si beljadjija i ti...:pos2:
znam deka si go osetil mnogu pati ovoj del.
Odednas...odednas elementot koj go predizvikal takvoto cuvstvo kaj tebe ti e pred tebe.Faten,vrzan,nemokjen.
Toa e situacija u koja sto ic da ne e ke mu vrzes i bez da razmislis barem dve-tri...cisto za da go oslobodis besot i visokot energija koja sto se proizveduva u takva situacija.
Sega...pomisli ako imas sherifska znacka i licence to kill u doticnava akcija...kako bi postapil?

Nekoj pat...zdravje koga ke se vidime ke ti kazam kako pominav jas edni 10-tina saati u dzandarmerija u Ohrid.Ipak...ova e javen forum.
Pickin dim u Skopje...:toe:...samo tolku da ti kazam,dva tri shamara i ajde git.Onamu...onamu ne osakatija.Od togas mi se cini mrazam da imam covek pozadi mene.

Член од
28 јуни 2006
Мислења
65
Поени од реакции
1
Не требаше долго да се истрчаш , се работи за тежок криминалец а ти сам го стави во исти лонец со„ борците за права „ Убаво е кога некој ке си признае вака јавно и ке си ги побие сите глупости што ги напишал до сега . Или не си ги разбрал моабетите во чаиџилница или ти ги расправале првооделенци , ТИТО е вашиот кум и еден од оснивачите на сега скоро независно косово , да не беше он сега гардата немаше да биде на Лазар во Србија него на Ранкович. За во иднина имате порака во Бродец , ке знаевте да ја прочитавте ако имавте барем нешто илирско во себе .:helou:
За какви права ? Све се тоа исти .....

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Kaza nekoj shminka e toa?

Neka dojdi kaj mene ja ke mu staam takva shminka...
Posle slobodno neka se najade gomnenici...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Kaza nekoj shminka e toa?

Neka dojdi kaj mene ja ke mu staam takva shminka...
Posle slobodno neka se najade gomnenici...
Pikaso odma ke oboi nekogo so svoite cetki i ke napravi remek delo od nego!
Pa da ti kazam da go nasminkas ako zasluzil, kako ovoj sto ima zasluzeno!
Ama za vakva sminka da postignis ne veruvam. Ke ti treba poveke bela temperna da koristis:pos2:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе реков доста е глупирање на темава.
Ако пак треба да реагирам оди некој на бан!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе не прашав дали побарал преведувач овој, или после шминкањето се разбирал?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
А бе не прашав дали побарал преведувач овој, или после шминкањето се разбирал?
Ela be da te nashminkam taka?
Sakash da vidish kako shminkaat Albancite?
Ela... Ili ne mora ti... Koj bilo... Sekoj onoj shto misli deka e shminka na Albanec neka dojde, pa ke vide kako shminkaat oni...
Jas mislam deka e shminka na Makedonec...

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Да да дефинитивно е шминка на Македонец, и тоа малце замачкана тоа шминката му е па не може да гледа како што треба човекот.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Na ovoj svet...sem budalite...(samo oni se liseni od takvo cuvstvo)...kaj sekogo od nas postoi cuvstvo na vozbuda,strav...a be niedno od dvete ne e pravilniot zbor,nema kako da go opisam.
Nemoj da mi kazes deka ne si gi pocuvstvuval onie trpkite vo gradite,i kako srceto ti zaigruva posilno,napregnat si i pazis na sekoja edna sitnica.Kuce smesta ke te lae takov,posto lacis adrenalin niz plunkata...
Znam...:toe:...znam deka si beljadjija i ti...:pos2:
znam deka si go osetil mnogu pati ovoj del.
Odednas...odednas elementot koj go predizvikal takvoto cuvstvo kaj tebe ti e pred tebe.Faten,vrzan,nemokjen.
Toa e situacija u koja sto ic da ne e ke mu vrzes i bez da razmislis barem dve-tri...cisto za da go oslobodis besot i visokot energija koja sto se proizveduva u takva situacija.
Sega...pomisli ako imas sherifska znacka i licence to kill u doticnava akcija...kako bi postapil?

Nekoj pat...zdravje koga ke se vidime ke ti kazam kako pominav jas edni 10-tina saati u dzandarmerija u Ohrid.Ipak...ova e javen forum.
Pickin dim u Skopje...:toe:...samo tolku da ti kazam,dva tri shamara i ajde git.Onamu...onamu ne osakatija.Od togas mi se cini mrazam da imam covek pozadi mene.
Toa e situacijata koj sum ja doziveel da vistina e.Ne sum jas od celik i jas si imam emocii i imash pravo vo toj del.
No zamerkata moja ti e vo druga tocka.Jas ti kazav gi znam metodite na ovie bajagi sum jadel kotek samo zaradi moeto prezime a bashka shto sum ispadnal i vo Istanbul vo nivnite kelii toa jas ke ti go kazam drug pat,toa shto sakam da ti kazam e deka onie 12 mina podhitno treba da se sudat a ne da se maltretiraat i da se pravat videa demek eve shto ke ve snajde.Zevse ti malku me znaesh no za drugive ovde ne deka sum nenormalen ne deka se fraerisuvam ovde pred vas no ne vi se plasham ni vas ni na vashite strukturi ni na vashite cetnici so kokardi a ni na vashite vojvodi,isto kako i on,jas ovde ne sakam da vi prodavam muabeti demek ete ovoj e skroz gllup ne e do toa jas mozam dur da go razbiram gnevot na policaecot shto go tepal do nekoe derexhe ama vaka 24/7 i plus video i plus ovde aplauzi od nekoi toa ne mozam da go razbiram a i ne sakam.
Zatoa Zevse ti rekov mi rece nie ovde vo topllo a Hebib vo 240 volt

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, се најдовте криминалците, а отидовте оф топик. Колку пати да опоменам да не се иде оф топик.

Блади, Хебиб пред да го убие чуварот на затворот требал да размислува, потоа пак требал да размислува кога бегал од затвор, па уште еднаш кога земал пушка во рака против полицајците....ама да имал со што да размислува немало да биде убиец, нели.

Не ме заболе колку е тепан, ич. Појче требало. Без разлика дали е албанец или македонец или узбекистанец или чилеанец, ако пружа отвор на полиција при апсење, уште при тоа користи огнено оружје, слободно, ако преживее, ќотек до посер, да не му текне пак.
Но, не да се снима, да се пушта на нет или на ТВ снимката.
Тоа веќе е дебилизам.

Kajgana Shop

На врв Bottom