Снег

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во Македонија снегот не држи повеќе од два дена барем последниве години, иста ќе биде и оваа зима.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
го сакам снегот кога ке наклај и ко ке крцка ама после ко ке се растопи...ај хејт ит....иначе убо е да излезиш со другари на кафе негде муабетчиња...дрн мрн

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
И мене многу убаво ми влијае,мада морам да спомнам дека не обожавам транспорт на газ,е само тоа од целата убава работа ми е - :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
Охрид вчера падна снег ама еве денес ништо не е останато :( Иначе,ептен многу сакам снег.Ко мало дете се радвам :)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
47
Поени од реакции
2
За снегот слободно и напред, па нека заврне нека не навее зошто инаку мав ни е работава.....:vozbud:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Снег сакам само заради тоа што на кучето тогаш му е најубаво,па можам да си слезам доле и да се изнаиграм со него,не дека без снег не можам.
Во секоја друга ситуација го мразам,пошто кај нас снегот не е снег,туку е шљакутарник,и плус ова дечиштава од маало одма го растураат,фрлаат петарди и не знаеш дали ако излезеш надвор ќе се вратиш дома жив,пошто гаѓаат со топки ко ненормални...ама добро ја спасена сум заради кучето ми :),праат лизгалици на места кај што не треба(на сред пут на пример коли кај што проаѓаат).
Плус,улициве смрзнати,јас ко што сум нестабилна личност одма паѓам.
Плус,ладно е бе,ќе настинам одма,и снег кај мене дома значи дека мора капа да се стави,нешто што мрзам најмногу на свет.
Ја многу би сакала да можев да уживам у снегов ко вие таму што сте изнапишале,под светло,над светло,со другар,со љубен ово оно,али тоа е,нема романтики у Тетово :(

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Овде уште си врне... веќе има едно 15 сантиметра снег, преубаво е :pipi:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
обожавам снрг и само поради него ја сакам зимата, а зимата бес снег не е ништо-
досадно и студено..:wink:

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Еве и кај нас во Штип падна снег и многу убаво си врне и мене ми е баш супер вака..Само не сакам многу да се расшлака снегот, ама тоа е тоа ..
Многу ми се допаѓа глетката, уживам додека гледам како врне снег.

P

Polaroid vanity

Гостин
Љубам снег,цела година да го има ќе барам уште,пак,пак и пак.
Едноставно уживам..прееска се изнашетав додека вееше,мераци. Колку само снегулчиња у нос ми влегоа.. :) :) Башка,секат и на очињата ми паѓаат.
Ах..идам Норвешка за некој година,ќе си се здомам таму.
Бтњ и психата многу убаво ми реагира на снежето,се чувствувам ептен заштитено кога го има. И ангелчиња и мавања со топки и прошетки..ма све бре. Само по Снешковците не сум. Ќе ми простат.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе не зезајте, ова снег ли е ? Мене поише ми личи на прах шеќер. :tv: Еднаш у животов имам видено асален снег у скопје, пред некој 7 години, кога натрупа пола метар. После тоа, гола вода е снегов. За ништо не го бива. Ептен сакам снег, ај викаат оваа зима снежна ќе била као демек ау, па да видиме.. :)

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Снег неам видено од летоска:pos2:

Вчера цеееела вечер шетав... Уф како си врнеше. Совршено беше!...

Цело друштво појдофме да се лизгаме...Се кршеа кичми...уф i love it!

Зима без снег е исто ко жена без цицки!:kesa:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас сум дете родено во лето кое обожава сонце и сонце и само сонце :pipi:

Снег сакам на планина каде може комлетно да се ужива во таа белина.
А вака воопшто не го сакам. Може малку сакам да гледам како вее, али јас да сум дома на топло.
Плус се заледува или се раскалува и се грдо изгледа. А и многу е ладно кога има снег брррр:(
Снегoт е убавина само на планина :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom