аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
зарем ова у скопјево го викаш СНЕГ ?Го мрзам скопскиов снег,ама после сликите од Битола со снегот,се селам таму
зарем ова у скопјево го викаш СНЕГ ?Го мрзам скопскиов снег,ама после сликите од Битола со снегот,се селам таму
Лапавица дезарем ова у скопјево го викаш СНЕГ ?
ма ни тоа не е човеку. незнам сеа кај живееш. кај мене у бутел нема ама баш воопшто снег. на другиве места глеам чат пат по нешто така забелуваЛапавица де
Плакни очи И јас се селам на зима Битола ќе си седам, да видам права зимаГо мрзам скопскиов снег,ама после сликите од Битола со снегот,се селам таму
Ае у пм ги пакувам куферите и идам тамуПлакни очи И јас се селам на зима Битола ќе си седам, да видам права зима
земен е ратрак,исто и жичарницата ќе работи годинава....снегот е добредојден за успешно враќање во старо светло.....екипите за расчистување на патиштата затаија некако досега - да се надеваме ќе реагираат како што треба деновиве,патот до хотел Молика може да се искачи само со зимска опрема , сега засегаБитолчани, шо се деси со Пелистер реновираа нешто или и годинава сезоната е пропадната?
ЦрноСтрумица врне веќе некои 3-4 саати и веќе е натрупано со густ снег. Како е по другите градови ?