Снег

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кул е времево....мада денеска стари баби симнуев по улица...сеа мали деца ме распукаа со топки...закон нека продолжи вака :helou:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.491
Поени од реакции
11.440
почна да паѓа снег хухухух полека ама сигурно утресабајле ке има купишта :vozbud:

--- надополнето ---

Кул е времево....мада денеска стари баби симнуев по улица...сеа мали деца ме распукаа со топки...закон нека продолжи вака :helou:
да те прашам нешто...да не си сообраќаец ти случајно?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
[/COLOR]
да те прашам нешто...да не си сообраќаец ти случајно?[/QUOTE]

Пријателе се симнуеш по улица и стара баба ти паѓа пред нозе..нема да и помогнеш?:uvo:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.491
Поени од реакции
11.440
[/COLOR]
да те прашам нешто...да не си сообраќаец ти случајно?
Пријателе се симнуеш по улица и стара баба ти паѓа пред нозе..нема да и помогнеш?:uvo:[/QUOTE]
па ти изгледа често се симнуваш по улица ај нвм :smir:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Пријателе се симнуеш по улица и стара баба ти паѓа пред нозе..нема да и помогнеш?:uvo:
па ти изгледа често се симнуваш по улица ај нвм :smir:[/QUOTE]

Чекај сеа вака...ќе ти кажам па ако не ти се разјасни презентација во PowerPoint ќе ти напраам..значи сабајле коа идев у школо,попат 2 бабички ми беа успат тука у пошо се лизгаше им помогнав да се лизнат..(едната мада падна до мене) капиш сеа?:tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.491
Поени од реакции
11.440
па ти изгледа често се симнуваш по улица ај нвм :smir:
Чекај сеа вака...ќе ти кажам па ако не ти се разјасни презентација во PowerPoint ќе ти напраам..значи сабајле коа идев у школо,попат 2 бабички ми беа успат тука у пошо се лизгаше им помогнав да се лизнат..(едната мада падна до мене) капиш сеа?:tapp:[/QUOTE]
хахаха ок е не се напињај онака ми текна и те прашав да не правиме драми сега :D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
KOJ SRAM se nashive metereolozi- c c c c - sega na vesti kazhuvaa vremeto utre od -15 do -6
Isto kako NISHTO da ne ti kazhale

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Се е добро со снегов али за возење е крш..Дрифтови лесно се праат,така да пазете како возите!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Охрид -10 е еј, само што дојдов од надвор се осеќав како Пингвин

Kajgana Shop

На врв Bottom