Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Чии како, јас се погрижив мојот подрум да е испразнетБоби[Мкд];3953889 напиша:Подрумите полни се со ајвар.:salut:
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Чии како, јас се погрижив мојот подрум да е испразнетБоби[Мкд];3953889 напиша:Подрумите полни се со ајвар.:salut:
Или греено винце :smir:ќе пиеш домашна топла ракија![]()
Aко знај некој да го напрајИли греено винце :smir:
Се пријавувам за дегустацијаAко знај некој да го напрај![]()
Не знам ти дали си сега во Скопје, ама нас снегов првпат не затекна спремни. Улуците се џам чисти! Испадна дека оваа година властиве не изненадија нас, АМА чекајте зимата е пред насЕве ни стигна снегот, сигурно многу го дочекаа "неспремни",
ама мене ме израдува. Уживајте додека трае![]()
„Само малите деца и кучињата се радуваат на снегот.“ - Стара македонска поговорка
Во кое ќе се пронајдете вие... не знам.
Во двете, јас сум дете пес, змија да касни од мене ќе се отруе.„Само малите деца и кучињата се радуваат на снегот.“ - Стара македонска поговорка
Во кое ќе се пронајдете вие... не знам.
Обично многумина се неспремни во зима да падне снег, е то не ми е јасно...ајде на пролет или во лето да разберам ами во зима?Еве ни стигна снегот, сигурно многу го дочекаа "неспремни",
ама мене ме израдува. Уживајте додека трае![]()
Toа дека одма се стопи,затоа се џам чистиНе знам ти дали си сега во Скопје, ама нас снегов првпат не затекна спремни. Улуците се џам чисти! Испадна дека оваа година властиве не изненадија нас, АМА чекајте зимата е пред нас![]()
Ама мојме да пливамеЌе јадеш снег, ќе пиеш домашна топла ракија, и топ ќе ти биде.
Се стопи одма, нема да може да се лизгаме. :S