zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.439
- Поени од реакции
- 6.091
Е и јас одбрав здравје и наместо да ми се подобри ситуацијава ми се влоши:nesum:
ќе отидат твоите и ќе и кажат дека канал 5 ќе викнат ))) јас така би напраила ))Да брат не се приморани ама ево ако не отидам понедељак на училиште математика кец ке ми пише(Тој што не прави тест автоматски кец има)
не се секирај, ако до сега не си стигнал нема ни да стигнеш. овој вирус ни станува реалност, сега, на пролет па сите години нататака
нема смисла сега да се запира со школо. да збореа во септември кога уште не беше увезен да имаше смисла. ама тогаш сакаа да се шетаат средношколците, и не бираа земја, не ги болеше каде има грип и колку има. е сега во школо ќе фателе.. а бе ајде..
многу ве лажат таму бе :nesvest: како може ако не појдеш кец автоматски. ако избегаш од час ај сфаќам ама ако не си цел ден и кец :nesvest::nesvest: може умира чојкотДа брат не се приморани ама ево ако не отидам понедељак на училиште математика кец ке ми пише(Тој што не прави тест автоматски кец има)
Смрт фашизму слобода народу али овде подолго се задржал фашизмот...многу ве лажат таму бе :nesvest: како може ако не појдеш кец автоматски. ако избегаш од час ај сфаќам ама ако не си цел ден и кец :nesvest::nesvest: може умира чојкот
Ко сте офци,ќе ти пиши ќец ќе ојш ти или татко ти ќе му ја акните глата од чименто и ќе видиш како ќе ти дај да прајш.Да брат не се приморани ама ево ако не отидам понедељак на училиште математика кец ке ми пише(Тој што не прави тест автоматски кец има)
Ако е за акање јас ке и ја акнам али што ке правиш кога немат кај кого да се жалиш,директорот од таја партија,градоначалникот исто...Ко сте офци,ќе ти пиши ќец ќе ојш ти или татко ти ќе му ја акните глата од чименто и ќе видиш како ќе ти дај да прајш.
Бог да чува од новинариве!!!!
Ексик државата партизирана.Ако е за акање јас ке и ја акнам али што ке правиш кога немат кај кого да се жалиш,директорот од таја партија,градоначалникот исто...
Smeshen e veke moabetov dali da ima raspust ili ne. Sum za ama ako se otkazat site javni sobiri i rabotenjeto na noknite lokali se namali inaku ke nema nikakov efekt. Sega ako ne si najdete opravduvanje za da kidnete neznam koga taka da ne ni vi treba raspust. Po bi odel sega na uciliste nego da ucam saboti vo april/maj ili nedaj boze do krajot na juni.
Dajte diskusijata da se nasoci kon soveti kako podobro da se zastitime. Me interesira kolkavi se shansite da se prelezi gripot ako imame dobar imunitet. Ili sepak najefikasno care se vakcnite
Pocnav da koristam rednovno:
Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj
Nesto drugo da bi dodal na listava?
Пеницилин 800Smeshen e veke moabetov dali da ima raspust ili ne. Sum za ama ako se otkazat site javni sobiri i rabotenjeto na noknite lokali se namali inaku ke nema nikakov efekt. Sega ako ne si najdete opravduvanje za da kidnete neznam koga taka da ne ni vi treba raspust. Po bi odel sega na uciliste nego da ucam saboti vo april/maj ili nedaj boze do krajot na juni.
Dajte diskusijata da se nasoci kon soveti kako podobro da se zastitime. Me interesira kolkavi se shansite da se prelezi gripot ako imame dobar imunitet. Ili sepak najefikasno care se vakcnite
Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj
Smeshen e veke moabetov dali da ima raspust ili ne. Sum za ama ako se otkazat site javni sobiri i rabotenjeto na noknite lokali se namali inaku ke nema nikakov efekt. Sega ako ne si najdete opravduvanje za da kidnete neznam koga taka da ne ni vi treba raspust. Po bi odel sega na uciliste nego da ucam saboti vo april/maj ili nedaj boze do krajot na juni.
Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj