hehee interesnoizbuvliva sum i toa kakobez razlika dali trebalo za nesto da izbrzam ili ne jas uvek moram da izbuvnam ako pa pogotovo ne se slagam so nekoe mislenje,a nekogas moze i za dobro da izbuvnam ehhe takva si e mojata priroda
у принцип шо и да се дешава у каква ситуација и да се најдам гледам да се контролирам односно да изреагирам али смирено. ке гледам ситуацијата да ја смирам да не се креваат многу тензии.. со разговор се се смирува. знам да избувнам и те како кога гледам дека некоја работа не е на место односно кога нешто се прави со лоша намера или па кога нешто ептен ке ми прекурчи.. тогаш знам да се дерам и многу луѓе и се изненадуваат од мене дури.. ипак прво реагирам смирено.. ако не иде или ке се откажам или ке се распалам!
Смирена ... најчесто.
Кажувам што мислам, слушам што имаат да ми кажат.
Ама ако на крај испадне дека сум во право, а пак ми тераат инат, е тогаш знам да бидам избувлива.
Скоро секогаш сум смирена, но има и такви ситуации кога нешто знае стварно да ми крене притисок и да избувнам, но сваќам и дека можам многу да згрешам така.
Аууууух!Избувливаааа....Не дека сите ми се криви кога сум нервозна али не треба да бидат во моја близина хихих Колку и да пробувам да се воздржам не ми успева ....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.