P
PewDiePie
Гостин
Избувлив ептен,некогаш не потребно. :/
избувлив сум можам човек да избодам без око да ми трепне .
Очигледно од погоренаведеното се пронаоѓам повеќе во второто отколку во првото. Во некои ситуации знам да бидам смирена и да се контролирам, но што е тоа во споредба со ситуациите кога сите ми се криви? - Сепак ништо. :devil3: Како и да е сепак во зависност од самата ситуација, иако сум избувлива, имам граници за се.Каква личност сте по природа смирена или избувлива?
Кога сте нервозни дали имате трпение и се трудите да бидете смирени и да не се увиди вашето негативно расположение. Или при караници вие сте смирена и сакате со нормален разговор да се реши таа кавга. Секогаш имате живци за се
Или напротив секогаш избувнувате. При нервоза викате и сите ви се криви. Први сте да почнете некоја кавга, веднаш да покачите тон, да се изнавикате на сите и сл. Вие не заете што е тоа смиреност и мирно решавање на работите
Како се снаоѓате во негативни ситуации и кавги смирено или напротив избувливо?
Исто овдеМногу избувлива на моменти, макар што понекогаш знам да се изненадам од самата себе во мигови кога покажувам претерана толеранција и смиреност.
Колку и да сум изгубен/изнервиран и да ми е стемнето (буквално) никогаш не користам оружје... дури ни обично дрво...избувлив сум можам човек да избодам без око да ми трепне .