- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 625
- Поени од реакции
- 606
Ај овие ќе дебатираат, 2008 година дебатираше некој ?![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ај овие ќе дебатираат, 2008 година дебатираше некој ?![]()
За?Ај овие ќе дебатираат, 2008 година дебатираше некој ?
За употребата на јазикот.За?
Си го читал ли рамковниот договор?За употребата на јазикот.
Лимбо милион ни во оружана пљачка у банка не можеш да украдеш, за десетици да не збориме , за милијарди само тенденциозна проста будала збори. Такви пари можат само да се заработат, а на секоја заработена пара има отисоци колку пута да кажам , кои не може да се скријат. Мислам дека веќе претерувате со милиониве....Па зависи, треба да ги знаеш границите. Еве некое ливче нека снема, од избирачки материјал да речеме, кај има криминал тука? Или неколку милиони како провизија за тендер, каде е криминалот тука?
Ќебапчиња ако украдеш на пример, тоа е веќе друг муабет.
Да, ти ?Си го читал ли рамковниот договор?
...кој кур ти е тој Ставро сега.. Ајт јас си отидов ... огладневАј да не ти го викнам Ставро па да ти даде убав сендвич преваро...
кој кур ти е тој Ставро сега.. Ајт јас си отидов ... огАј да не ти го викнам Ставро па да ти даде убав сендвич преваро...
Од што се состои?Да, ти ?
Значи донесениот закон во 2008 година, за двојазичност во Македонија го оправдуваш ?Од што се состои?
Колку анекси има?
Мене ми е увек при рака за небулозни постови..
![]()
Ставро е илачот за тебе, твојата ноќна мора, твојот кошмар. Ај сега лапни си маргаринче, кога ке има некој митинг или контрапротест пак ке си каснеш сендвич и сладолед од убавиот....кој кур ти е тој Ставро сега.. Ајт јас си отидов ... огладнев![]()
За амнестијата дај да видиме кој дебатирал. Дај да видиме кој бил прашан.Од што се состои?
Колку анекси има?
Мене ми е увек при рака за небулозни постови..
![]()
Дали ја го оправдувам или не мене никој не ме прашува има донесено рамковен договор ја гледам по тоа дали има нешто инкриминирачко кој дел од тој закон те буни нема двојазичност у Македонија има закон за употреба на јазик цитирам јазик не специфирано чив. Македонски е официјален јазик тоа го има и во устав и во рамковен договор да си го прочитал би знаел. Затоа сега сакаат да одат вон рамки и да го "надградат".Значи донесениот закон во 2008 година, за двојазичност во Македонија го оправдуваш ?
Која амнестија специфицирај?За амнестијата дај да видиме кој дебатирал. Дај да видиме кој бил прашан.
Амнестија која Грујо ја протна во Собрание бидејќи така ветил. Дај да видиме кој со кого дебатирал.Која амнестија специфицирај?
Амнестија е дел од рамковен договор потпишан и усвоен под патронатство од нашите западни пријатели кои гарантираат за него.Амнестија која Грујо ја протна во Собрание бидејќи така ветил. Дај да видиме кој со кого дебатирал.