Eте колку е штракнат со паметотЗаев: Ако има некој докази за мене слободно нека ги објави
*објавуваат исказ на Камчев даден во ЈО каде што се спомнува и он
Заев: Најавува тужба за клевета против новинари
Eте колку е штракнат со паметотЗаев: Ако има некој докази за мене слободно нека ги објави
*објавуваат исказ на Камчев даден во ЈО каде што се спомнува и он
Заев: Најавува тужба за клевета против новинари
Денеска на изјава за медиуми избацување со “Aston Martin racing” кошула... Btw Прилеп го смести у Полошкиот регион.Колекционер на киксовиEте колку е штракнат со паметот
Друже јас на темава си ја одмарам главата од од работа и социјалниот живот и од сите тапа муабети и луѓе кои живеат имагинарен свет и се далеку од реалноста.Ниту планирам да живеам во Македонија ниту пак да ја поправам државата и народот.Каде си видел да агетирам за некого политички и да бранам некого?Па затоа сме најзаостанати.
Зашто на 19 години политика ти е главна тема и единствен муабет.
Што поголем дел од денот читаш вести колку лошо е.
Колку украл овој, а колку претходниот.
Ќе поминат 5-6 години ќе сфатиш дека залудно си трошел време и нерви за работа која реално неможеш да ја промениш.
Искористи си ги годините и насочи се према нешто корисно а не какви имиња им давале на децата, зашто не биле традиционални македонски и колку украле овие на власт.
Па нели Коко претхосно викаше дека не бил Македонец???Па затоа сме најзаостанати.
Зашто на 19 години политика ти е главна тема и единствен муабет.
Што поголем дел од денот читаш вести колку лошо е.
Колку украл овој, а колку претходниот.
Ќе поминат 5-6 години ќе сфатиш дека залудно си трошел време и нерви за работа која реално неможеш да ја промениш.
Искористи си ги годините и насочи се према нешто корисно а не какви имиња им давале на децата, зашто не биле традиционални македонски и колку украле овие на власт.
Немој да си ја одмараш главата!Друже јас на темава си ја одмарам главата од од работа и социјалниот живот и од сите тапа муабети и луѓе кои живеат имагинарен свет и се далеку од реалноста.Ниту планирам да живеам во Македонија ниту пак да ја поправам државата и народот.Каде си видел да агетирам за некого политички и да бранам некого?
Да размислуваше младината 70% како мене немаше да живееме вака во никој случај.
А коj те ебе ти што би направил кога фактички тотално ништо не можеш од тоа, бидеjќи личиш на обичен лузер коj бара каде да ja истури фрустрациjата. Македонците легитимно, фино и лепо, си бараат пасоши од држава коjа историски jа добила наjголемата македонска диjаспора од трите делови. Jагмата не сопира така да доколку бараш спас од реалността одма ти носам jаже радо да ти поможам!Си ги сменија своите имиња
НЕ ГО СМЕНИЈА ИМЕТО НА ДРЖАВАТА МАКЕДОНИЈА!
Знаеш да правиш разлика?
да додадам..
И јас не ги трпам оние со балгарске пасоше, ама би ги решил за само 6 месеци, а може и за пократко, како и оние со пасоше од три државе.
Би им дал рок од 3 месеци да се изјаснат Македонци (овде се мисли на нација во модерна бур.... смисла) е се или нешто друго, и забрана за државјанство од соседните држави, па данок на имот па забрана за државна служба и веднага ги решиш, не се тие толку паметни што зеле бугарске пасоше.
Автоматски споено мислење:
Хм, е зошто кај нас сето тоа шо си го наброил го имаа тааа мафијата и пљус си има држава.
Светот оди напред, не следиш, сега е ин мафија да си има свое државиче.
Се е тоа ок ЗЗ е нула, најлоша влада на милениумот, ама кога ќе споредиме компетентност девојчево дели од остала багра.Се гледа потенцијал, штом сака и има голема желба да бидне министер во вљада на Севреџистан под палката на големиот водач IQ33, се гледа дека е ВИСТИНСКИ образовано девојче!
Цело време пишуваше на тој типичен лигав и патетичен начин, а најдобро можеше да се види преку колумнава пред еден месец, а со последнава само да се потврди тоа.Новата новинарска ѕвезда на опозицијата-Геро, почна да ретирира и да лиже тоа што го плукал, очекувано.
Еве уште еден конвертит, колку ве мајко мила од вас чесен Македонец не може глава да крене!А коj те ебе ти што би направил кога фактички тотално ништо не можеш од тоа, бидеjќи личиш на обичен лузер коj бара каде да ja истури фрустрациjата. Македонците легитимно, фино и лепо, си бараат пасоши од држава коjа историски jа добила наjголемата македонска диjаспора од трите делови. Jагмата не сопира така да доколку бараш спас од реалността одма ти носам jаже радо да ти поможам!
“Најопасен непријател не е колонизаторот или окупаторот, туку вашиот(нашиот) сонародник, кој е хранет од окупаторот.“
Махатма Ганди
Како не, ќе ме викале како што им одговара странците, да видиш како кршеа јазик Швабите со месеци да го изговорат моето име.Сакал или не странците ќе те викаат како што им одговара исто како што и мене не ме викаат по моето традиционално име.
Не знам обично не го прават тоа.Како не, ќе ме викале како што им одговара странците, да видиш како кршеа јазик Швабите со месеци да го изговорат моето име.
Ja ko rekov deka e sombitelno, ok. Groupon e edno Grouper drugo. Neka istrazi nekoj poupaten.Dosta seriozno e ako e točno deka ,,budućiot,, minister kradel intelektualna sopstvenost i toa od USA
Znači ne e točno objasnuvanjeto deka rabotela so franšiza
-Немавме никаква информација за www.grouper.mk се додека вие ни ги спомнавте. Тие немаат никаква поврзаност со Групон. – кратко одговорија за „Економски Лидер“ од компанијата од САД.