I Zaev bil, chitam na Kurir. 200-300 iljadi bile...100 000 денес на улица низ градови расне бројка секојдневно. Денес и СДСМ симпатизери приметив...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
I Zaev bil, chitam na Kurir. 200-300 iljadi bile...100 000 денес на улица низ градови расне бројка секојдневно. Денес и СДСМ симпатизери приметив...
Они одамна се имаат простено со последиците. Целта е Груевски да не оди во затвор. Последиците се небитни па макар и да се распадне Македонија.Но што е последицата од сето тоа, тие остануваат на власт, ситуацијата во лимбо, времето мине, локални се ближат, така да они се и те како спремни и на повеќе од ова.
Не е јасно зошто сте толкави пички,ако проблем се албанците идете во некоја кафана во чаир,север,серава,сарај плукни албанец во лице и кажи му ова е Македонија.Борјан работи за интересите на Косово и Албанија и зима пари за тоа.
Што не е јасно?
еди рама е христијанин.A be vidi vaka... sme se naviknale na edno zlo...dosta e... i sega sakash da se sviknuvame na neshto drugo...ke trba da pocheme sunet da pravime, da se otkazheme od chvarki i slanina, pa da gotvime so ovchja loj i sega treba da legnam so zhenata mi i ke mi smrdi na ovca ...trudno, obache trudno...
Na vremeto koga rovarevme niz Bugarskoto Cherno More, nie na odmor a gazdata dechko nashi godini, pa si praime muabet i gi spomnavme Ciganite i vika vaka"
"Cigainte??? A be shte izgonem v'f Romania i njama obratno ...OK ova e i sam ne znam sh'o otvaram vakvi rasistichki muabeti.
У главата пробај да зачистиш прво, после "дворот". Пи**и сте и на чело ви пишува.Прво се чисти во својот двор..
Заради саботажи и петоколонаши...
Околу три милиони излегоа да протестираат. И живи и мртви.I Zaev bil, chitam na Kurir. 200-300 iljadi bile...
Друже, не продавај кафански финти од Куманово оти и самиот си знаеш дека прв пат си влегол во кафана во вториот мандат на Груевски..... Ајде ти како Македонец, онака чист, зборувај македонски... не си смешен со дијалектот, патетичен си.... другарски ти кажувам.Ај бе не ти смета албански дијалект ти смета...
И од Косово имаа 10 автобуси, разочарани Албанци. Јас и Могерини ја видов со знаме развејано.Абе и симпатизери на дуи ја приметив и околу 500 000 беа, накај милион идат.
Браќа знаеме на кои собири одеа сакаш слики?Абе и симпатизери на дуи ја приметив и околу 500 000 беа, накај милион идат.
Tuka si greska...ne de nema i takvi ama poveketo se zaradi drugoto....Ima pricina zosto zaev nesaka javno da ja kaze platformata. Vojna so koj? Koj e protivinkot?Причината е тоа што Груевски и дел од државниот врв не сака да оди во затвор за направен криминал. Тоа е друже, нема друго. Се што се случува, судии разместување во суд, вадење протести, притисоци. Тоа е. По секоја цена, макар и војна и Македонија да стане Јужна Осетија.
Шипо, џабе ти се спиновите, се е јасно ко бел ден.Они одамна се имаат простено со последиците. Целта е Груевски да не оди во затвор. Последиците се небитни па макар и да се распадне Македонија.
Се додека они ќе излезат како победници над руините, се е за нив е прифатливо
Како бе еве не на улица браниме свое ти сереш по ингернет против свое уствари не е твое ти не си Македонец туку амеба...У главата пробај да зачистиш прво, после "дворот". Пи**и сте и на чело ви пишува.
Ama pazi shto zboruvash, ova e mec so dve ostrici, vaka davash opravduvanje i za SDSM dokolku se reshat da ja prodadat drzavava.Nikoj nisto ne prodal, sve e posledica na predavnickiot ramkoven nacukan i nametnat od nadvor pred ocigledna pobeda vo vojnata.
Ama eden brz referendum i se moze da se smeni. Ljockite si igraat so ogan, i toa so go dobile na kraj ke go izgubat.
Погрешен човек прашуваш.Не е јасно зошто сте толкави пички,ако проблем се албанците идете во некоја кафана во чаир,север,серава,сарај плукни албанец во лице и кажи му ова е Македонија.