Ех, многу ја преценуваш нашата држава ако така мислиш, дека од нас зависело во 2001 г.
Интересен си ми за еректилната дисфункција, го кажуваш тоа како некој порок да е. Не се грижи, ако си машко.. ќе те стигне еден ден, нема бегање.. нема белки да се самоубиеш тогаш.
извини, но според мое размислување, по тоа се разликуваш дали си амеба или си човек.
АКО имавме лидер ќе застанеше и ќе речеше господа од нато увезувате терористи и сакате вештачки криза да направите.
ние од кодра фура го гледаме сето тоа пошто е највисока точка и ве снимаме како растоварате контигенти со оружје и терористи како возите наваму натаму.
АКО не ви одговара тоа што го ви го кажуваме слободно бомбардирајте исто како што бомбандиравте пред 2 години (1999) над србија.
ајт поздрав и се по најмило.
ЕТЕ тоа, според мене, треба да го направи државник.
а говедо однародено како овај што го спомнав и што толку многу те здоболе се прави мутав, дозволува да има војна, војната трае гинат 80 македонски полициски и воени припадници (дел од нив ѕверски убиени) и после тоа нивните семејства се оставени на милост и немилост (до ден денес).
Потоа во влада ти доаѓа малцинство (нема врска шо се албанци, ете МАРСОВЦИ нека се) и ти ја држат цела држава заложник полни 17 години оти така им текнало, а 16% се од целокупно население.
И ќе ти дојди некој паметен на форум ќе ти речи АКО бе, малку е.
Е ако брат. Пријавувајте мислења и банирајте оти не ви станва курето. АКО.
Од такви шо не му станва изгубивме и држава. Делчев и останати во гроб се преврќаат.
Ебате храброст да се немало. Мали сме биле, не сме имале сојузници, незз што...
Па никој ако не крадеше из почетка на приватизација (златни '90), ако никој не направи војна 2001 и ако никој во време на груевски не ебаше мајче со тендери НЕМАШЕ да сме до тука стигнати.
Овие сега шо се на власт да не ги ни спомнувам, тие па колку се однародени то чудо едно.
Ги турнаа гаките пред албанците (тиранска спогодба), пред бугарите (ќе менуваме историја, само нека ми кажат сега 11 октомври дали неработен е и дали ќе го славиме?), пред грците... (не сме биле македонци нешто друго сме биле)... и ПАК те убедуваат дека рози ти цветаат. А недај боже да се разболиш и да одиш на болница ќе пцовисаш ко ПЕС. Наместо таму да фрлеа пари во здравството тие не убедуваат на тв во разно разни кампањи колку ни е убаво, само не знаеме
ете по тоа се разликува моето од твоето мислење. ТИ партиски манипулираш и оправдуваш нешта што не се оправдуваат. јас немам потреба за такво нешто.