Се навикнал костумосан да оди а не со недели немиен вдупка негде да седи.na taljo ne mu se fajca pushka v raka.Mora da vika deka pominal
Не е ова Хумор и смеа темата.Третиот избор заборави да го кажеш, а тоа е да си даде оставка тој и тие со него и партијата да ја превземе другото крило на Филип.
Многу ќе плачам тој дождлив ден, заради тоа што ќе ќе умре демократијата во Македонија, пред тоа надалеку прочуена како лидер во све и свашта, а особено во демократија.Najjako ke bide da izglasat sega vo sobranie...toa ke bide denot koga i oficijalno ke umre i MK i demokratijata vo nea.
Си читал на Јутјуб коментари....тука немаш ништо приметено.Те имам приметено, спремен си за „војна“. Прв ќе си у ров сигурно.
Okay tough guy.Си читал на Јутјуб коментари....тука немаш ништо приметено.
Не знам кој е поизгубен.Ти или твојот стопанственик Зоки.Исти глупости истрескавтеМногу ќе плачам тој дождлив ден, заради тоа што ќе ќе умре демократијата во Македонија, пред тоа надалеку прочуена како лидер во све и свашта, а особено во демократија.
ОК, еве како човек ќе покушам да зборам со тебе - која е глупоста што ја сум ја истрескал?Не знам кој е поизгубен.Ти или твојот стопанственик Зоки.Исти глупости истрескавте
Надохнадија за тие во Сарај.https://tv21.tv/mk/talat-dhaferi-deneska-ne-glasav-moeto-ime-go-nemashe-na-izbirachkiot-spisok/
Пу пу не важи сега е работава, ќе испадне муабетот дека 200-300 илјади ги немало на список и затоа не гласале![]()