Мислам дека во ниеден пост ја немам спомнато дијаспората во лоша, дури и во било каква конотација.[DOUBLEPOST=1535993759][/DOUBLEPOST]Иначе нешто слабо ја спомнуваш дијаспората,нели таа беше крива за се?
Па веројатно тоа е патеката на успешен политичар. Кхм, Бранко, кхм...Демек после 18 години премиерување да стане преседник. Аман не не фрлај во очај.
Вау си ме цитиралПрегледај го приврзокот 196262
Прегледај го приврзокот 196264
За кого зборуваш-е за Зоран или Заев ?![]()
Да да видов, напишано во ворд од бот вмровски, без печат без потпис.Каков штаб бе дали добро читаш за што се работи?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Кој прогрес у кариера од затворска птица до Премијер и Прецедник...какви се офци Македонците гарантирам и Амди Бајрам да го турат на чело на Вемеро и тој ќе го изгласаат за Премијер за некоја година.Вау си ме цитирал
Не си јасен, за Двајцата
Сакаш кладба?
https://denesen.mk/na-holandskiot-ambasador-mu-se-dopadnala-idejata-za-zabrana-na-vmro-posle-se-izvinil/Што е` вистина, вистина е`, плавите жолтици со погрешен слоган си играат референдумска кампања.
https://denesen.mk/bojkotiram-do-zaev-ste-ja-utnale-reklamata-se-glasa-za-severna-a-ne-za-evropska-makedonija/
БОЈКОТИРАМ ДО ЗАЕВ: Сте ја утнале рекламата, се гласа за "Северна", а не за "Европска" Македонија
31.08.2018
![]()
Ова е една од реакциите на „Бојкотирам“ кон владината камапња со државни пари која започна со слоганот „Гласај ЗА Европска Македонија“. Иако за тоа не е потребен никаков доказ, бидејќи станува збор за неспорен фкт, во прилог се наведува тој дел од Спогодбата меѓу Грција и втората страна (член 1, точка 3):
а) Официјалното име на Втората страна ќе биде „Република Северна Македонија“,
што ќе претставува уставно име на Втората страна и ќе се употребува erga omnes,
како што е предвидено во оваа спогодба. Скратеното име на Втората страна ќе
биде „Северна Македонија“
Не само да нема граници, туку и бугарска власт да има тука. Ние доволно долго ја уништувавме земјава. Ако веќе имаме странска власт, да биде бугарска.Како нè искаат само братјата. Сè праат за нас.
Каракачанов: Национален интерес ни е да нема граници меѓу Македонија и Бугарија
Барем на море полесно че мојме да појме.Не само да нема граници, туку и бугарска власт да има тука. Ние доволно долго ја уништувавме земјава. Ако веќе имаме странска власт, да биде бугарска.
Хи хи хи, добро му кажа! Штета Фирерот не е жив, да ги шибне таквите ко него у Треблинка.Барем на море полесно че мојме да појме.