И
Некои прашања не заслужуваат одговор.![]()
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Kлади се бе ако ти стиска
Kлади се бе ако ти стиска
Не реков ќе биде, ќе се кандидира. И така се помалце седам овде на форумите, велам да се кладиме во скара, велешка или делчевска.Ако заебот не биде прецедател или не се кандидира за тоа место го бришеш профилот, ако бидне прецедател јас го бришам профилот ?
Не верувам дека би превзеле таков чекор без да е предходно обеќан некој надомест а ако не е тогаш неможам да го препишам тоа на глупавоста.
Јас сакам многу работи, не сум репер за ова, остај. Го имам ставано и поранио клипот, еве пак, Џорџ Карлин збори за тоа зошто не ги напаѓа политичарите.Ти која група ја преферираш?
Онаа што иде на промоција на скопски причи у мкц или онаа што ги купуе книгите на Ниче ?
Слушателите на мелосов каде би го ставил? Не можеш да кажеш дека 11 години упростување и масовно оглупување на народот не се случувало и дпмне нема никаква кривица или улога во тоа.
Дај жити се погледни прво што направија од образованието па па после се останато.
Рачунај шо памет сега носи некој 20 годишник што наставник во 5-то одд му бил окорели дпмнеовец со завршено економско со потоа курс по англиски.
Па лично сум сведок каде што не знае да бекне англиски а е вработена како наставничка и предава англиски јазик, заради партиски заслуги коленичење кај локалниот прецедник на месен итн. На часови не само што не предаваше, туку и цело време само вмро и комуњари и беа во уста, и сега сакаш да кажеш дека дпмне нема улога ?
Не заебавај, не знам која генерација си, но јас познавам луѓе ( и тоа поголема бројка ) од селски средини каде што родителите им биле полу писмени со осмо или три години средно па нивните деца станале и тоа какви луѓе да не ги наречам интелектуалци.
Сјебувањето на менталитетот почнува од училиштата и бутање во први редови на под просечните и медиокритетот, ставање на функции итн лесно се контролира проста и необразована маса.
8 000 00 евра субвенција за ова погоре
Пак сега раскажувај ми како дпмне нема удел во закрепостување на народов.
Каков штаб бе дали добро читаш за што се работи?По штабој почнавте и пишување во ворд да учите а![]()
Не се заебавај, таа позиција се чува за Шекеринска уште од Пржино. Логичен завршеток на нејзината политичка кариера. После сите седела што ги распрета последниве две декади, нема што не била, дури и премиерка, иако в.д. до душа, и` следуваат 10 години претседателска функција пред пензија, што би рекла Силванева, два мандата на раат. Само небањати женомрасци нема да гласаат за неа. #itsHerTurnсакаш кладба дека ЗАЕФ ќе биде нов председател
Добра теорија, иако пенда мислам ке биде сдсм кандидат бидејки беше и советник на Трајковски.А со неговото шпиунско искуство е совршен кандидат на сдсм и шпоновите.Не се заебавај, таа позиција се чува за Шекеринска уште од Пржино. Логичен завршеток на нејзината политичка кариера. После сите седела што ги распрета последниве две декади, нема што не била, дури и премиерка, иако в.д. до душа, и` следуваат 10 години претседателска функција пред пензија, што би рекла Силванева, два мандата на раат. Само небањати женомрасци нема да гласаат за неа. #itsHerTurn
Интересни ликови нема збор.Ама вакви на запад имаш со тони,особено меѓу мигрантите.Истотака сигурно си запознат со заедницата реднек и нивната блескава култура???Ги има и во Америка и во Австралија,па ето сепак се држави за респект.Меѓу народот има секакви,нема потреба од предрасуди!
Погледни ги убаво клиповите. Не дава системов од пост повеќе од 10 а можам барем 20-30 да ставам. Има едно 20-тина луѓе на нив, што ги има на Јутуб а тек колку има вакви што не се на Јутуб. Тешко е, ама пробај престави си каква еуфорија, каков оргазам, какво лудило им се дешава во главите кога грујо војводата и сашо браникот ќе излезат и ќе кажат: Лавови мои морски, чеда Александрови, да ја одбраниме нашата света земја библиска од предавниците. Визуелно во нивните глави се случува ова:
Ако те фатат сомнежи дека не може да се толку глупи, уште еднаш погледни ги клиповите.
Јас сакам многу работи, не сум репер за ова, остај. Го имам ставано и поранио клипот, еве пак, Џорџ Карлин збори за тоа зошто не ги напаѓа политичарите.
ВМРО, СДСМ се партии кои се излезени од народот, а не обратно. Тие се рефлексијата на што би рекол муртињо грдото лице на Македонецот. Еднаш Иписимус убаво рече дека не можеш да го мразиш огледалото за тоа што го гледаш во него. Ако се сакатело образование, а сите освен тешкото малцинство ќутеле кој затоа што така му одговарало, кој поради пасивност, значи тоа е образованието кое ни прилега. Секој народ си ја заслужува власта што ја има, а следствено на тоа и економијата, правниот систем, здравството и образованието. Мнозинството го диктира темпото, за жал, покрај сувото и зеленото гори. Лошото е што државјанството и пасошот ти е предетерминиран со местото на раѓање а не по интелектуален капацитет и ниво на култура, ама тоа е веќе друга тема.