Абре Ѓорѓи бре, ја позитивно само сакав. Сакав да ви поможам, оти неопитни сте и сите ве заебаваат како стигнат. Чак се заебаваат со вас и форумски шутови кои самите служат за заебавање. Мене жал ми падна, пошто увек ми било жал за децата што се предмет на bullying.
За форумов и за забава супер сте, треба да има босерски вреќи, не викам не, али внатрешниот Христијанин во мене се буни, па си реков да им дадам совет.
Значи, скроз лош потег ви е ова со напади на форумов и искључуење, а у периоди коа е online, да се глупирате и вака да ве дупи кој стигне. Круцијално е да прекинете ти, Ireal и останати два-тројца со небулози и глупости и да побарате попрецизни напатствија од вашите господари што и како точно да напишете. Можете ли барем тоа?
Или пак, наместо тоа, ги затнуете муцките сите вие што сте благо ретардирани и ставаат наместо вас некој барем нормален човек (ете не мора да биде Ајнштајн), само да не е вака ко тебе, concrete, fringe... и прекинуете со апла бескорисниве напади врз форумот.
Одма ќе имате бољи резултати и што знаеш можеби ќе падне некое ново ветување, за поагилните.
P.S. - И јас сум за аргументирана дискусија, немој да мислиш дека не сум и водам таква дискусија секако, со луѓето повремено. Но, запрашај се како е можно да се води аргументирана дискусија со билбоард? Еве некој нека застане пред билбоард и нека зборува со него. Нема размена на информации - човек му збори, а од негова страна нема примање на информации, туку само емитување 24/7/365 една потполно иста информација. Не е возможно дискутирање со таков предмет, а камоли аргументирано дискутирање. За дискусија прво треба соговорникот да е човек.
Кога ќе ве заменат со луѓе, ќе дискутираме. Не сум ја против тоа.