Како тоа исклучен е нетот на Телеком?Јако е што моментално има цензура, исклучен е нетот на Телеком
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Како тоа исклучен е нетот на Телеком?Јако е што моментално има цензура, исклучен е нетот на Телеком
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Кога немаш одговор, почнуваш со сарказамда не бил твојот идол, жените немале да имаат работа и ќе носеле дома 0 денариМоже ганџа ќе саделе и ќе биле многу побогати.
А зашто да дозволат кога знаат дека тоа е РАК за секое нормално општество....Што се тиче Маркс, провери у твојата ветена земја дали е дозволено да се формира комунистичка партија, ако е толку Маркс небитен.
Тука е контрадикторноста, што во Социјализам НЕМОЖЕШ да имаш бенефит за сите.Социјализам е ако бенефит имаат сите.
Пак погрешно гледаш, ова е социјализам со олигархија. Кога најсиромашните ќе излезат на улица тогаш значи ги утепале, сега кркаат што од партија, од администрација итн итн.Ова ти што го перцепираш како социјализам е поддршка на тие што веќе имаат пари, а утепување и угнетување на најсиромашните. Ете затоа те тагирав во првиот пост. Не чекаат тие пусти жени за поддршка, туку твојот идол, газдата, затоа што ќе одвои за џипот, ама не и за нивни плати.
Ljubomora poradi tvojata nesposobnost da go napravis istoto?Kakvo mislenje da imas za lugje koi od daleku hvalat drzava od koja izbegale pred mnogu godini i odlucile da gradat idnina i familija sto podaleku od zemjata koja ja hvalat?
Kakvi transparenti i znaminja bi izvadile ovie lugje koga bi imale kvalitet na zivot kako lugjeto koi ziveat vo drzavata koi ovie ja branat (a od koja izbegale pred mnogu godini)?
Sto bi pisuvalo na tie znaminja i paroli?![]()
Како и да е, сега веќе кога е таква работата, нема дилема дали треба да се оди сметка за доброто на детето. Според мене и покрај се, тоа би требало да биде приоритет.Јанкуловска финта им напраи сеа коа ќе ја судат и забременила со време.
Ќе му раскажуе во иднина - Сине ја те родив за да не идам (многу) у затвор
Не е љубомора.Ljubomora poradi tvojata nesposobnost da go napravis istoto?
Tvoje mislenje e totalno nebitno. Sred Berlin mozat slobodno da go kazat toa sto mislat ti vo Shkup toa ne mozes. E zatoa zaminaa sto ne mozat da prifatat toa sto se desava vo drzavata. Ti ako si mozes ok.Kakvo mislenje da imas za lugje koi od daleku hvalat drzava od koja izbegale pred mnogu godini i odlucile da gradat idnina i familija sto podaleku od zemjata koja ja hvalat?
Kakvi transparenti i znaminja bi izvadile ovie lugje koga bi imale kvalitet na zivot kako lugjeto koi ziveat vo drzavata koi ovie ja branat (a od koja izbegale pred mnogu godini)?
Sto bi pisuvalo na tie znaminja i paroli?![]()
Да му ебем матер ко ќе размислам боље, у странство протестираат само гастарбајтери на најутепани земји. Сирија, Судан, Косово, Македонија...таа екипица углавном.Tvoje mislenje e totalno nebitno. Sred Berlin mozat slobodno da go kazat toa sto mislat ti vo Shkup toa ne mozes. E zatoa zaminaa sto ne mozat da prifatat toa sto se desava vo drzavata. Ti ako si mozes ok.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Барем ти не исправувај криви дрини... најмалце право имаш ТИ да збориш за други после овој пост.Не е љубомора.
Фалат земја која самите ја напуштиле, дури посегнале и по туѓо државјанство.
Македонци во Дијаспора > Ваоо во МакедонијаДо пред некое време ме болеше искрено, кога ситуацијава во државата го допре дното, ми стана се исто.
E ne tebe ke te trpat i site partiski anal-fabeti koi ja vodat drzavata i se na rakovodni pozicii.Не е љубомора.
Фалат земја која самите ја напуштиле, дури посегнале и по туѓо државјанство.
Почна митингот на ВМРО-ДПМНЕ пред Владата ВО ЖИВО... независна РТВ, независно новинарство, а ниедна ТВ, ниеден медиум не го пренесува Протестот на ВМРО, браос бе, албанските ТВ имаат програма со песни за учк, а позади некоја табела пишана за учк, МТВ дава нешто афрички племиња како скокаат.... само сашо политико (намерно пишан со мала буква) дава директен пренос колку да искаже сеир за бројноста, а не за тоа што се коментира ... човек не може да следи новитети за сопствена држава ако не е поврзана со сегашнава власт...
цц ццц транспарентност, независност ....к ур се т ресе![]()
Џабе со мене не ти оди, прво и основно за време на Шарена револуција не бев присутен тука а и не гласав, ни на локални ни на парламентарни, меѓутоа тоа не го менува фактот дека откако излегоа бомбите поддржав промена на власта, сеа трубење дека било поради не знам шо не помага.So velis kako sfativ koga mene mi repliciras. Sigurno na Alma ne mislese . Valjda znaes deka e najobicen kurton cij rok na upotreba mu pomina pred poveke od edna godina. Ligus za nea e kompliment.
Oti ne sum nesto posebno pobozen najverojatno
Nema vrska ova so baba vangja. Site ili barem poveketo slusnaja, vidoja itn itn. Kako sekoj toa si go svari i na sto se nadevase deka posle toa ke dojdi e ona bitnoto. Kako sto mozes da zabelezis ne vladee nekoja euforija i optimizam sega za razlika od pred da recime edna dve godini. Bas naprotiv. E tuka e razlikata a ne baba vangja.
Kako vikat od loso ima i poloso samo sto nekoj dali od naivnost ili od neznam kakvi pricini odbivaa da veruvaat vo toa pa sega kao se osvestija. Toa e realnosta ti se dopagjalo toa tebe, mene ili ne. Nekoj bese svesen deka treba promeni ama ne na ovoj nacin , nekoj ednostavno odlucija so glavata vo zid pa sto bidi neka bidi. Premnogu detski i naivno , nastrana sto koga mavas so glava vo zid, zidot ne go boli tuku glavata puka![]()
било што на галаксијава > ваоо.
Македонци во Дијаспора > Ваоо во Македонија
Jas toa sto velam poprilicno jasno go kazuvam ili pisuvam. Kako nekoj drug toa si go tolkuva e sosem drug muabet.Ти фактички велиш откако излегоа бомбите требаше сите да ќутиме оти тоа шо правеле тие шо биле на власт било од патриотски побуди?!
Остај ги нека се вреѓаат слободно т.е. уште еднаш и ќе добијат перманентен бан без можност за помилување.П.С @Almeida & @мкд владе нема потреба да се надоврзувате на мене само за да се вреѓате меѓусебе.