E
Epsilon
Гостин
VIkash pogolema plata da zema?Срамота, зарем 36,000 денари е плата за советник на премиер? Мизерија. Па тие плати ги земаат обични работници, во подобри фирми.
VIkash pogolema plata da zema?Срамота, зарем 36,000 денари е плата за советник на премиер? Мизерија. Па тие плати ги земаат обични работници, во подобри фирми.
То ти је Муртинска сељска школија ...https://fokus.mk/wertzaev-za-komandant-hodha-ne-gi-delam-lugeto-toj-e-graganin-na-makedonija/
Леле, оправдувањето
Заев со изјавите и понашањето потсетува на некој слакторечив панаѓурски циган кога сака да ти продаде некоја шкарт роба.
Brat Ljube B. ... Slamka I. ... Xhezair Shaqiri - Komandant Hoxha ... DREAM TEAM !!!Љубе - Самка- Hoxha![]()
Смешно е ова со Хоџа. Најсмешно е што Заев рече дека ќе помагал ако имало проблеми со екстремизам. Демек Али Ахмети и другиве команданти од ДУИ се пичкин дим?https://off.net.mk/net-roulette/lokalno/ima-pravda-ima-mir
Има правда, има мир
7 Мај 2018 - 11:46
Извор: Бриф
Владата денеска преку соопштение потврди дека поранешниот пратеник во Собранието на Република Македонија, Џезаир Шаќири е времено ангажиран како „надворешен соработник од областа на внатрешната безбедност и борба против радикализмот, за потребите на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија’.
07.06.2018
Па срамота е советник на премиерот да зема само 36 илјадарки. Плус, самиот Муртињо кажа дека треба да храни многудетно семејство. Да му „припомогнеме“ на чоеко.. правел деца.VIkash pogolema plata da zema?
smrdi na ironija postov.Па срамота е советник на премиерот да зема само 36 илјадарки. Плус, самиот Муртињо кажа дека треба да храни многудетно семејство. Да му „припомогнеме“ на чоеко.. правел деца.
Корне.smrdi na ironija postov.
Ооооф заеф глупо гомно комунистичко. Абе кој ги измисли све да им ебам лево, уште ќе кажува како левичар можел лекции по економија да му држи на Мицковски. Не дека го величам вториов ама не ми е јасно како ова гомно глупо може да држи лекции по нешто, а најмалку по економија да им ја заебам таа левата пореметена идеологија. Иди праши пипер бе муртино.Заев: Ние сме левичари и сме за праведно оданочување, не може за плати од 10.000 денари и 10.000 евра да се плаќа ист данок
Може ли некој на Муртињо неписмениот да му каже дека за 10,000 денари и 10,000 евра не се плаќа ист данок? Слушнал ли Зоки за процент? Би требало, економист е. Знае ли Зоки дека 10% од 10,000 денари е 1,000 денари, а од 10,000 евра е 1,000 евра?
А плус, неговата предизборна програма не доби најголема поддршка кај гласачите, па не е нормално да ја турка како програма која најголем број на гласачи ја гласале. Не е точно тоа.
Арно си рече Зоки дека ќе даде оставка ако изгуби на избори. Требаше да си остане на зборот, сега немаше да ги трпи срамовите.[DOUBLEPOST=1525703765][/DOUBLEPOST]
Корне.