- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.333
- Поени од реакции
- 26.291
Секако дека треба донации за Зорица.Не за друго, кажувам оти имаше дури и некои повици за собирање донации, да не се излаже некој![]()
Секако дека треба донации за Зорица.Не за друго, кажувам оти имаше дури и некои повици за собирање донации, да не се излаже некој![]()
Арно им го лепнаа од ГДУ и на едните на другите : Господа, тој автопат е изграден со донација од ЕУ, грант од 40 милиони евра пари на европските граѓани од нивните даноци, средства од кредит од Европската банка за обнова и развој и Не сум слушнал да сте донирале за автопатот од парите на вашите партии или можеби вашите приватни фирми. Срамота, популизам и вулгарност е да ни претставувате за огромен успех изградба на 28 километри автопат во 2018 година.Апдејт за улицата во Ѓорче, нема да ставаат лежечки, семафор ќе ставатсреќа и застануваат реднеците на семафор, мамицата ваша.
Каква врска има улицата во Ѓорче со твојов пост?Арно им го лепнаа од ГДУ и на едните на другите : Господа, тој автопат е изграден со донација од ЕУ, грант од 40 милиони евра пари на европските граѓани од нивните даноци, средства од кредит од Европската банка за обнова и развој и Не сум слушнал да сте донирале за автопатот од парите на вашите партии или можеби вашите приватни фирми. Срамота, популизам и вулгарност е да ни претставувате за огромен успех изградба на 28 километри автопат во 2018 година.
И пратете, парите треба да им ги вратиме на ЕУ, ради вакви дебили од политичари понекогаш и си викам, ај да влеземе у ЕУ.
Погрешно мислење сум цитиралКаква врска има улицата во Ѓорче со твојов пост?)))))
Имало личност со истот име и презиме вработен во Македонски Телеком. Ја споменуваат Јанкуловска а никаде никаков доказ не се вади САМО пуштате шпекулации.
па Зоран Божиновски мува не го лазе, Богоевски беше тужен зошто сведочел пред УСА суд за аферата Т -Хоме, а Божиновски што сака пишува на ФБ и нема никкаков проблем[DOUBLEPOST=1524601287][/DOUBLEPOST]Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Општина ДебарцаИмало личност со истот име и презиме вработена во Македонски Телеком. Ја споменуваат Јанкуловска а никаде никаков доказ не се вади САМО пуштате шпекулации.
можда ДА,можда НЕ. јас повеќе сум за ДА дека е точно од Буревесникот.Имало личност со истот име и презиме вработен во Македонски Телеком. Ја споменуваат Јанкуловска а никаде никаков доказ не се вади САМО пуштате шпекулации.
Прочитав некаде дека таа личност гостувал на некоја тв пред хХ време баш поради недоразбирањата со коенциденцијата на името и презимето.Буревесник се што има кажано не испаднало точно или е тежок психијатриски случај (машта ради свашта), или го плакаат да се глупира.Еден пример каде он нешто пишал а било точно дали има?можда ДА,можда НЕ. јас повеќе сум за ДА дека е точно од Буревесникот.
A што и ако се вработени? Треба да му се забрани на Телеком да ги вработи?Прочитав некаде дека таа личност гостувал на некоја тв пред хХ време баш поради недоразбирањата со коенциденцијата на името и презимето.Буревесник се што има кажано не испаднало точно или е тежок психијатриски случај (машта ради свашта), или го плакаат да се глупира.Еден пример каде он нешто пишал а било точно дали има?
За филозофии и ние тука ги тераме ...
Поранешниот премиер Никола Груевски не е вработен нити добивал пари (плата) од Мт.A што и ако се вработени? Треба да му се забрани на Телеком да ги вработи?
Нека се вработени и Никола Груевски и Гордана Јанкулоска во Телеком. Што од тоа? Не ја сфаќам дискусијава.Поранешниот премиер Никола Груевски не е вработен нити добивал пари (плата) од Мт.
Гостувањето на неговиот Имењак во некоја емисија било со друг цел .
За јанкуловска има(те) некој доказ или го сркнавте спинот?