A migranti, kako bese ona “migrati migrantiiii”Kako vikase Zaev, tolku mnogu se debatiralo za ovoj zakon, sto redno vreme bilo...
iam kazhano, sve sredija u drzavata pa zakonov da go donesat u prva godina od vladeenje. Toa mene mi smeta najvise.
A migranti, kako bese ona “migrati migrantiiii”Kako vikase Zaev, tolku mnogu se debatiralo za ovoj zakon, sto redno vreme bilo...
iam kazhano, sve sredija u drzavata pa zakonov da go donesat u prva godina od vladeenje. Toa mene mi smeta najvise.
Izvinete gospodine, ne sum psihijatar.A migranti, kako bese ona “migrati migrantiiii”
Nope. Ako ne se lazham, ova samo vo voena sostojba.Ова може?
Ти видовит си па да знаеш што би се случило ако беше Грујо,Петко,Станко?Ќути Груевски да дојдеше на власт немаше овој закон да го усвојат.
Сега три дела ќе ги обединевме и Македонија ќе беше цела ако Грујо направеше влада.
Znam deka ne si, AMA ti treba.Izvinete gospodine, ne sum psihijatar.
Ne se grizi za moeto zdravje, grizi se za svoeto.Znam deka ne si, AMA ti treba.
ako ova e nesto interna shala ili chuda ne mi e jasno. mn retko sum na forum u poslednive meseci, pogotovo temava ja neam prateno.Vidi zborni so @wicked_1. Kolega ti e, se razbira od ustavno pravo, nadustavno pravo i takvi pravni raboti.
Дефинирај двојазичност. Право да не го учиш досегашниот единствен официјален јазик на државата каде што живееш? И не,не е добар чекор баш ради замајувањето со глупости.Има ли барем еден македонец во форумов кој ја подржува двојазичноста и мисли дека ова е добар чекор за општествово?
Ако не може во темава може и по пп да ми каже, чисто и искрено ме интересира.