LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Гајле ми е.Пази што збориш, можеш да бидеш тужен....
Понекогаш имам јаки тикови.
Гајле ми е.Пази што збориш, можеш да бидеш тужен....
Ако веќе генерализираме, јас па од удбаши иам слушано дека ништо не е битно како џепчето и стомачето, нема идеологија, вера и сл. уше помалку доследност и сеа шу праиме?Милион пати имам слушнато дека холокаустот не се случил од страна на вемеровци (како и рамна земја, пирамиди во Неготино, древни вонземјани, про - монархија муабети, Исуси и хипици итн), а ова за погоре многу добро се знае кој, што и како.
Види, џабе пишуваш огромни постови кога ништо посебно не кажуваш.Ако веќе генерализираме, јас па од удбаши иам слушано дека ништо не е битно како џепчето и стомачето, нема идеологија, вера и сл. уше помалку доследност и сеа шу праиме?
Јас точно знам на кој текст мислиш по однос а холокаустот и кој го пренесе кај нас, меѓутоа не е изворен, во суштина не се негира постоењето само се поставува како нешто иницирано од внатре од еврејската заедница, одредена сектаријанска поставеност и борба, тоа со ова нема врска, ова се локални мајмунлоци.
Ете сеа кажи, како на територијата на денешна РМ во ВСВ тогаш освободена територија од страна на братскиот бугарски народ, ако не постои антисемитизам и фашизам, кој ги пратил во Треблинка и Дахау тие луѓе?
Илијадници луѓе беа прогонувани, малтретирани и што не по линија на врховизам и ванчомихајловизам, за сеа пак да слушаме Швајцарија на Балканите од самопрокламираните наследници на гонителите, колку е ова реал политика треба да дебатира отворено академската заедница секој во својот домен, доста дваесет ликови по десет од страна да креираат јавно мнение и да перат мозок, апла стана.
http://www.dudinka.org/проста-математика-за-уште-попроста-бе/Милион пати имам слушнато дека холокаустот не се случил од страна на вемеровци (како и рамна земја, пирамиди во Неготино, древни вонземјани, про - монархија муабети, Исуси и хипици итн), а ова за погоре многу добро се знае кој, што и како.
Види, џабе пишуваш огромни постови кога ништо посебно не кажуваш.
Ти реков, не текст - лично од устите на некои луѓе и не генерализирам.
Мислам дека нема потреба да се објаснувам кој или каков е мојот став околу ВСВ па и ставот на моите колеги (историчари, археолози итн), го делиме истиот став. Со тебе.
Чао тути.
Nekoj izgleda ne bil redoven na psihijatar. Izlivi na mentalen breakdown ne mozes da vidis sekoj den. Samo od tebe, viktora, Ireal i ovoj programerov kako go vikaa. A i glavniot Brutis sho imase tolkav mentalen breakdown sho go snema kompletno od forumov. Ko da znaes so sledi.Сите грујови мадиња сте помалку или повеќе врум, врум у главата и не, навистина немате врска со ВМРО ДПМНЕ, исто ко газдата ваш.
Еј, шашав од устите на просечните сендвичи сум го чул (и уште го слушам) уште пред Миленко да има емисија.Џабе се уфрлаш падобранец со неколку реда да изрелативизираш дека тоа е тоа и е туто финито, и јас сум слушал тоа шо пишав од устите на ликови кои ги гледаш по медиуми секој ден, па не генерализрам како тебе.
Кое фајде освен тоа шо исфрли од колосек дискусијата тоа шо кажа дека Миленко Неделковски пренесува и/или застапува ставови од т.н алтернативна историја или теорија на заговор за холокаустот?
Тоа шо врска има со БГ-МК односите ти си знаеш.
Аривидерчи,
Секоја чест, се гледа дека е омнипотентен човекот, бидува Хорхе да го наследиПретседателот на Собранието на Македонија и поранешен министер за одбрана, Талат Џафери ги покажа своите кулинарски способности.
Во емисијата на познатата поп пејачка и водителка Бесјана Касами, за ТВ21 тој ја стави престилката и пред камерите го приготви својот омилен специјалитет, печена риба со компир, моркови и лук.
Прегледај го приврзокот 184489
Шо би отстапил уше за толку?Кога веќе сме на тема Бугарија...
Борисов обезбедил 120 мил. евра европски пари за магистралата Скопје – Софија
Бугарскиот премиер Бојко Борисов во Давос успел да се избори за 120 милиони евра европски пари за магистралата Скопје-Софија. Борисов, како што пренесуваат бугарските медиуми, ги убеди Меркел и Јункер дека тој автопат е од животно значење за Западен Балкан и за сигурноста во регионот.
„Зборував со Меркел и со Јункер и тие ми ветија пари за Македонија и за нас, за да се изгради автопат од Скопје до Софија, што отсекогаш беше приоритет. Зоран Заев ме замоли да се заложам за тоа, што го потврдува фактот дека сум приемчив за сите соседи како лидери на Балканот. Успеав да ги убедам Меркел и Јункер дека тој автопат е од животно значење за Западен Балкан и за сигурноста во регионот и дека со тоа уште еднаш ќе им докажеме на сите дека Европа е едно семејство во кое сите се еднакви. Приоритетите на бугарското европско претседавање вистински се оценува од сите во Европа и тие ни помагаат да се развие Балканот“, изјавил Борисов.
ОК, кажи кој.Ештрефче пиле јас од високи функционери на СДСМ сум го слушал ова шо ти пишав, сеа шу праиме колце?
Не знам на која множина алудираш, така во трлото те учат, се испокаквате на се со ред, и сеа бла-бла...
Јас ете малтер ќе мешам, ти, оди кодоши кој шо напишал, рекол ајде шеп-шеп, ген е тоа.
Имав колеги влечковци како тебе, се лигават од една страна за помош, од друга кодошат, јбга, секта удбашка.