- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
Сите грујови мадиња сте помалку или повеќе врум, врум у главата и не, навистина немате врска со ВМРО ДПМНЕ, исто ко газдата ваш.Ja sum VROOM VROOM
Сите грујови мадиња сте помалку или повеќе врум, врум у главата и не, навистина немате врска со ВМРО ДПМНЕ, исто ко газдата ваш.Ja sum VROOM VROOM
И јас сакам да го гледам шоуто. Во тек да сум со геополитика. Трамп, Путин берзи врагови, област 51 и Ким. Ама незнам кога е и на која тв.[DOUBLEPOST=1516975364][/DOUBLEPOST]Ај не треси зелени и не сум по телевизија и џабе платив 1200 евра за ТВто туку ај кажи кој канал и во колку часот бе?!
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Грешка си Грујо нема мадиња.Сите грујови мадиња сте помалку или повеќе врум, врум у главата и не, навистина немате врска со ВМРО ДПМНЕ, исто ко газдата ваш.
Таа е комитка. Нешто како куноичи, кои биле женски пандан на нинџите.Абе ти VMRO си?![]()
Па тогаш гледај филм X Files (досие Х)и ќе заврши работаИ јас сакам да го гледам шоуто. Во тек да сум со геополитика. Трамп, Путин берзи врагови, област 51 и Ким. Ама незнам кога е и на која тв.[DOUBLEPOST=1516975364][/DOUBLEPOST]
Грешка си Грујо нема мадиња.
Нема шанси Мирка за х фајлс да ја дадам.[DOUBLEPOST=1516977854][/DOUBLEPOST]Па тогаш гледај филм X Files (досие Х)и ќе заврши работа
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ова пред да почнат со головите со пети и глави.
се врати шефот од ракомет и ги впрегна да кажат дека уште нешто не постои или ако случајно постои е доброОпа бато, појачање од участокот кобајаги стигна![]()
Пример:се врати шефот од ракомет и ги впрегна да кажат дека уште нешто не постои или ако случајно постои е добро
Е да бе еве цела година скоро се СДС на власт и сеуште Грујо и Мијалков дишат и главите им стојат на рамениците, ниту се поапсени, ниту се обесени, ниту стрелани, ниту пак обезглавени...Че го биде
Че си лежите
Че се оправе државата
Че си вратите парите
Че дое живото
![]()
Е да бе еве цела година скоро се СДС на власт и сеуште Грујо и Мијалков дишат и главите им стојат на рамениците, ниту се поапсени, ниту се обесени, ниту стрелани, ниту пак обезглавени...
Нишо ваќе од живото...
Ама бомбите си ги слушал ли ?!?[DOUBLEPOST=1516979748][/DOUBLEPOST]Е да бе еве цела година скоро се СДС на власт и сеуште Грујо и Мијалков дишат и главите им стојат на рамениците, ниту се поапсени, ниту се обесени, ниту стрелани, ниту пак обезглавени...
Нишо ваќе од живото...
Ама газдата твој Грујо....Сега се зафатени со лижење мадиња на али груби и остала учк банда..
Милион пати имам слушнато дека холокаустот не се случил од страна на вемеровци (како и рамна земја, пирамиди во Неготино, древни вонземјани, про - монархија муабети, Исуси и хипици итн), а ова за погоре многу добро се знае кој, што и како.Our beautiful country![]()
Пази што збориш, можеш да бидеш тужен....Милион пати имам слушнато дека холокаустот не се случил од страна на вемеровци (како и рамна земја, пирамиди во Неготино, древни вонземјани, про - монархија муабети, Исуси и хипици итн), а ова за погоре многу добро се знае кој, што и како.