Само ти избегнувај ги моите постови и твоите бесмислени повраќаници истурај ги на друго место. Немам време за кретеноидни тролови. ОК?Што се однесува на мене Груевски е најдобар Македонски лидер од 1945 до денес...и крајно способен политичар ако не и најуспешен во историјата на РМ. Дали си оди или остане се исто е. Има многу способни лидери во ВМРО...не дека Груевски е лош напротив одличен е но, кој и да изберат нема да згрешат. Нов, стар лидер, ново, старо ЦК...ВМРО е бренд и ќе си остане. Кој и да е јас го подржувам...
Идеолошки, наднационално се определија, нема врска друго ништо...Монстроум од доживотен затвор во домашен притвор.
И викате оние 70 000 албански гласови за СДСМ беа за канализација а?
Ги ослободија? Ај аирлија.Монстроум од доживотен затвор во домашен притвор.
И викате оние 70 000 албански гласови за СДСМ беа за канализација а?
они уште ништо не викаат , чекаат на топ тема да им кажат рамадан рамадани и мерсаљ што да викаат. Некоја гимнастика со логиката и резонот ќе им измислат сигурно , и после кога ќе им даде васиљ инструкции како тоа да иде по интернет, све ќе си легне таман.И викате оние 70 000 албански гласови за СДСМ беа за канализација а?
Јас пак колку што ме држи сеќавањето, кога и да дојде ДПМНЕ на власт, освен крадење без усул, обавезно има афера со прислушкување и некаква полувојна.Што се однесува на мене Груевски е најдобар Македонски лидер од 1945 до денес...и крајно способен политичар ако не и најуспешен во историјата на РМ. Дали си оди или остане се исто е. Има многу способни лидери во ВМРО...не дека Груевски е лош напротив одличен е но, кој и да изберат нема да згрешат. Нов, стар лидер, ново, старо ЦК...ВМРО е бренд и ќе си остане. Кој и да е јас го подржувам...
Груевски сакаше Мицковски да го намести како пиун негов ама изгледа му пропадна тој планЌе ја погодат со Поповски. Не познавам ниту еден вмровец кој кажал добар збор за него. На ДПМНЕ му треба комплетно ново раководство.
Ако истрагата не е добро направена и немаат баш конкретни докази што треба да им прават ?они уште ништо не викаат , чекаат на топ тема да им кажат рамадан рамадани и мерсаљ што да викаат. Некоја гимнастика со логиката и резонот ќе им измислат сигурно , и после кога ќе им даде васиљ инструкции како тоа да иде по интернет, све ќе си легне таман.
ВМРО секогаш водело вистински економски политики. И најмалку имало крадење и корупција од сите партии кои биле на власт...а Албанците и СДС што не го сакаат ВМРО и прават проблеми е позната работа на сите зошто и како. Криминалот е секогаш погоден од страна на ВМРО и нормално мафијата и СДС и странските безбедносни служби си прават афери бидејќи меѓу овие три антимакедонски ентитета нема граница. Кој малку ги познава работите знае за ова и секогаш било тоа така од 1991 па наваму.Јас пак колку што ме држи сеќавањето, кога и да дојде ДПМНЕ на власт, освен крадење без усул, обавезно има афера со прислушкување и некаква полувојна.
Орешје е случај од 12/2005, на МВР и ОЈО на СДСМ беа најмалку до јуни 2006, а мислам обвинителите од ОЈО и уште подолгу...Ако истрагата не е добро направена и немаат баш конкретни докази што треба да им прават ?
И јас стојам на тоа дека треба убаво да се истражи и да се најдат злосторниците, ама неможе да местиш луѓе како што беше она случајот за убиството во Ореше. Викнале некоја бараба да биде заштитен сведок а немал никакви сознанија за случајот, овој сведочел и на крај лупнаа во затвор луѓе без никакви докази да лежат