Затвор ќе промени. Се дури овој народ не сфати дека тој ја дава власта ќе ни се случува Гвујо и Бранко. Нека легнат овие кои упаднаа во Собрание по 5+ години па никој нема повеќе да м у се приближи на Собранието на повеќе од 100 метри. Нека легне Миле ми текна за вреќите едно 7-8 години па ќе видиш дали некој повторно ќе проба да фалсификува избори. Нека легне Гвујо за провизијата од 15 000 000 евра едно 15 години Идризово па ќе видиме дали така лесно ќе земаат провизија.
Тој сега што леташе за Аргентина веднаш ги врати парите кога го фатија. Мора да има јавност и мора да се цени судот на таа јавност. Не може Диме Спасов да го фатат со швалерка во службено возило во ниедно време и после да ни ја навредуваат инетигенцијата со мафијашки филмови за Диме Спасов безгрешниот.
Потполно се согласувам со ова, макар шо треба власт со добар кредибилитет за да застанеш позади напишаното и добар државен апарат сето тоа да го реализира, шо од ова сега иаме на располагање во моментот е под знак прашалник, и тоа се да не се сведе на елиминација на политички противник и реваншизам.
Сега, дали ова има било каква врска (барем дали би требало) со договорот за бугаризација и законот за албанизација?
Премногу е проѕирно сево ова за вакви драстични потези, м?
Каде е таа јавност по однос на овие две прашања, истите врескачи за гвујо и фамилијата да гугнат тука нешто, кога е очигледно дека полека не носат кон мат позиција.
Премногу ветувања, транспарентност и што не, на крај од тоа шо?
Изговорот досега беше неприпременост, сега веќе оди во некадарност.
За лицемерие сите си знаеме, калиф место калифот.[DOUBLEPOST=1511961285][/DOUBLEPOST]
Дали јас дали дојава, битно го немаше едно време
.
Ок е ако сега првпат се запознаваш со момаков или пак единствени информации за него ти се од вмро медиуми. Ако си подлабоко запознаен и го браниш и мислиш дека е патриот малку прст на глава.
Многу фала на добронамерната информација, сега јас истото ќе ти го кажам за функционери од СДСМ шо лично ги познавам, прст на глава кого поддржуваш, ок?
И сеа?