L
Löwe
Гостин
Ох бе. Мозоку амебовиден.Тебе исто ти се фаќа, и да плачеш и да се смееш не ти прави разлика :
Ох бе. Мозоку амебовиден.Тебе исто ти се фаќа, и да плачеш и да се смееш не ти прави разлика :
знаеш како се третира напад со нож од планинар над македонец, насилство а ако умреш ќе се третира како убиство. Во собранието тој ден освен телохранителот со огнено оружје не видов никој да проба некого да убие освен нели ако столче или сталак се третира како обид за убиство од прв степен. Твојот проблем и проблемот ала курир.мк е да наметнеш теза за обид за убиство за да добие на тежина случајот. Ако веќе си решен некој да убиеш некого со умисла ќе го убиеш и нема никој да те запре и нема да ти треба ни столче ни сталак за тоа да го направиш.
Епа на следечи избори ажурирајте ги списоците, СМС поруките и здравје Боже, повторно да бидеме лидери на Балканот во светот и пошироко. А не вака...Нив не ги спомнав... Зборувам за општествената, демократска и правна атмосвера во МК која е на најниско ниво од 1991. За економијата...прогресивен данок= "најголем успех"
Nisto ne e opravdano druze... od 2015 god. navamu site protesti, kontra protesti, i red drugi raboti se so edna cel, da se spasi dupeto na Grujo, a so nego i tie sto se upikani dlaboko vnatre vo nego.Тоа пред ДИК беше оправдано, сакаа да ги штелуваат резултатите, ама оваа не е.
Сега гледаме дека активистите на СДСМ требало поише да делат вакви справи.[DOUBLEPOST=1511890509][/DOUBLEPOST]се убаво објасни ама, зошто се фиокира истрагата и процесуирањето за обидот на атентат врз Тодоров ?? не се работи само за починителот, тој го доби самоделскиот пиштол од двајца активисти на сдсм од Велес....
На крајот испаѓал смешен.ova ti e klasicno glumenje na ludilo od tvoja strana, a na krajot ispagas smesen
За некого како Села никогаш нема да ми биде жал. Тебе ? Огнено оружје не носи лично обезбедување со собрание !!!ova ti e klasicno glumenje na ludilo od tvoja strana, a na krajot ispagas smesen
Za udiranjeto so stalaza ne se sudi, nego za klocanje na licnost po glava dur celiot ne bide oblean so krv i ne se gusi od sopstvenata krv, toa e klasicen obid za ubistvo, kako drugacie da go teretis toa ? Koj im e kriv na idiotite, i na toj sto na fejsbuk odma posle toa se pofali deka mu ja gazel glavata na Sela
Toa e edno, za ovoj so pistolov valjda ne si seriozen, ovlasten bese da go nosi pistolot vo sobranie, po dolznost, i imase pravo da go iskoristi, ama sreka profesionalec e i na krajot bez zrtvi pomina seto toa, a imase dobra osnova nekolku luge da upuca. Idi vlezi u amerika u kongres vaka ko hordava diva u sobranie, sve toa so metak u glava ke zavrsi.
ај не лажи и прочитај што ти одговорив ..Да бе, а Крсто Муковски зашто отвoрал врати...
Абе, што ти реков прошлиот месец дека ќе го јадат на робија кога ти ме убедуваше дека ќе се спаселе.
.. пошто ми скурчи од глупи партиски пиони.
Следни избори СДСМ ќе ги спороведува...видовме какви беа локалните. Ако им е гајле за МК ќе дадат вонредни парламентарни ако не следни се за 2 години претседателски...а народот и економијата ќе трпи до 2021ва така планира Зајко. Али како што тргнало може да му се случи народ на Зајко па да бара азил кај БорисовЕпа на следечи избори ажурирајте ги списоците, СМС поруките и здравје Боже, повторно да бидеме лидери на Балканот во светот и пошироко. А не вака...
Собрание заземено..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ти типкај си изродите си го добиваат и тоа немиен
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Се шпекулира дека партиски куртон слушнал на плоштад двајца аргентинци кои зборат аргентински откако дечкото со 4000 евра карта беше да им каже колку најбољи место на свет е македонија. Само образован кадар може да работи во влада или у превод партиски куртон ко што си и ти .Шлаг на тортата:
Е што излажав? Си ме убедувал дека чим Бучковски 'се спасил' и овие ќе куртулат. Еве ти денес, по еден месец откако сме збореле, го јадеа стапот. Седи си мирен кога не знаеш...ај не лажи и прочитај што ти одговорив ..
а тој што отварал врата и земал плата е друга работа , дискусијата е за вработена во Собрание ( не верувам дека неовластено влегла) и правела гримаси и мимики цело време, мора тоа да им сметало на пратениците повеќе од ќотекот
пак излажа, немам таков коментар...си искомбинирал со коментар на друг усер, дека ниеден премиер на РМ не е затворен до сега...Е што излажав? Си ме убедувал дека чим Бучковски 'се спасил' и овие ќе куртулат. Еве ти денес, по еден месец откако сме збореле, го јадеа стапот. Седи си мирен кога не знаеш...