Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Па всушност Дпмне почна да игра на националистичка карта после објавувањето на бомбите во 2015,до претходно си ја користеа пропагандата за странските инвестиции,економскиот напредок,зголемувањето на пензиите,панорамските тркала,субвенциите и слично...имаше ненормални перење на мозок што дури ги разграничи стереотипите на обичниот граѓанин да верува што е нормално а што е ненормално...па затоа Дпмне и на овие локални имаше околу 330.000 гласачи што е огромна бројка за нив,во нормални околности не смееа повеќе од 250.000 да имаат и дури тоа е многу за нив за оние работи што ги правеа.Има овци во народот и стари патриотчиња кој мислат дека работата за доброто на државата и го гласат ВМРО оти нели 1893 и ова ВМРО то е то истото ВМРО за кој умирале луѓе тие се сега нивни наследници мислат дека ќе ја спасат државата.Историчар сум ама и јас да сум главен на партија не би ја играл та карта оти само пензионерите и неуките ќе те верват дека има платформи и дека работиш за да ја зачуваш историјата.
Баш кога почнаа да играа на картата на национализам Дпмне почна да губи гласови и да пропаѓа..во ваква средина тоа не му беше многу паметно.