Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.996
Прочитај го текстот на линкот што го сподели дементниот. Јас ништо не разбрав, си признавам.чек, стварно ли е донација?
Прочитај го текстот на линкот што го сподели дементниот. Јас ништо не разбрав, си признавам.чек, стварно ли е донација?
абе тролу, зошто пријател на министерот на МВР од Куманово ја зема работата со Донацијата за МВР??Утепан, ако Чешка донира може и од јапански дилер да ги купи. Си го фаворизираат брендот локален....и не ми глуми загрижен за корупција, на искрадени 6 и кусур миљарди се праеше луд и слеп, па сега нешто отвори очи.
Линкови што постирал Ireal не читам па ако сака лекот за ракот нека е тамуПрочитај го текстот на линкот што го сподели дементниот. Јас ништо не разбрав, си признавам.
Ракот е таму...[DOUBLEPOST=1509988801][/DOUBLEPOST]Линкови што постирал Ireal не читам па ако сака лекот за ракот нека е таму![]()
А ако донесам милион евра и купам половњаци од плац и да ги поклонам, ама тебе ти е сумЊиво ова, "се испотресовме" сите за тебе.абе тролу, зошто пријател на министерот на МВР од Куманово ја зема работата со Донацијата за МВР??
Па и случајот на СЈО со Крпач беше донација...
Има една проста работа, ако има овластен импортер не може преку него друг да носи возила од фабрика... башка провизијата е друга работа...
Знам човек од Србија што не можеше од наш ЕуроИмпех да купи пежо бидејќи имало во Србија овластен Импортер..
Всушност, на тие сајтови, од кои постираат сендвичите, често може да се сретнат текстови за разно-разни лекови за рак.Линкови што постирал Ireal не читам па ако сака лекот за ракот нека е таму![]()
Во Чаир ќе се прегласува - дали ДУИ ќе го загуби градоначалникот?и ова се лажни вести ?? имало на емисија на ТВ вчера
http://press24.mk/taravari-sdsm-vrsheshe-pritisok-vrz-glasachite-na-lokalnite-izbori-mozhno-e-da-ja-napushtime-vladata
Тој додаде дека и покрај големиот притисок, заканите и уцените со кои што се соочувал во изборниот процес од страна на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, победила волја и поддршката која што ја имал од гостиварчани и од сите етнички заедници во Гостивар.
од infomax ќе му е следниот линкpress24![]()
Или од курир.од infomax ќе му е следниот линк
ајдсе доста троловски дебилизам...имало емисија на ТВ во Центарpress24![]()
ова ле е тоа ??Не знам дали вистина ова за Заев што ке излезе утре во Слободен печат, ама преку она ми дојде од вакви наслови и (глумење жртви кај народот), нешто што често го прават со вучиќ во Србија. Инаку конечно во Македонската режимска телевизија ке има промени![]()
еве ви од Фокус тролови...Или од курир.
Дап лажни вести се ја гледав емисијата бидејќи некогаш имам желба порано да дознаам што ќе постираат вмороните. Васко цело време му ставаше зборови во уста на таравари.и ова се лажни вести ?? имало на емисија на ТВ вчера
http://press24.mk/taravari-sdsm-vrsheshe-pritisok-vrz-glasachite-na-lokalnite-izbori-mozhno-e-da-ja-napushtime-vladata
Тој додаде дека и покрај големиот притисок, заканите и уцените со кои што се соочувал во изборниот процес од страна на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, победила волја и поддршката која што ја имал од гостиварчани и од сите етнички заедници во Гостивар.
Васко е познат по тоа што како папaгал, непристојно му поставува во серија едно исто прашање на соговорникот, све док овој не му одговори така како што Васко си има замсилено дека е одговорот.Дап лажни вести се ја гледав емисијата бидејќи некогаш имам желба порано да дознаам што ќе постираат вмороните. Васко цело време му ставаше зборови во уста на таравари.