Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.176
Поени од реакции
16.308
Така да сега најважна особа во Македонија за да има мир и стабилност е Али Ахмети, поранешен командант на ОНА и досегашен коалициски партнер на ВМРО
забораваш дека бил коалициски партнер на
ΣΔΣΜ 2002 - 2006..
ама не мора да е така, нека излезат од партиите по 31 пратеник од двете мкд партии и нека формираат влада со 62 пратеника.. без досегашните лидери

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Да не му си во кожата на паторот. Од една страна го има аљи кој го чека во скут , од друга страна е кај сјо во скут. Нормално би го одбрал патриотски аљи како најголем Македонец од колку да го брка сапунот во шутка.

Како и да е, трета опција за паторот сигурно не постои
Ajde sega site zaedno zamizete i zatnete si gi usite..... :tapp:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Da be ova skec bese za vcerasni novosti....
Исто и ние викаме за снимките полни со криминал ама вие викате не се докази тоа, дури и судот вика не биле докази снимките. Епа така ни ова твоево не е доказ, црно на бело има ли?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Исто и ние викаме за снимките полни со криминал ама вие викате не се докази тоа, дури и судот вика не биле докази снимките. Епа така ни ова твоево не е доказ, црно на бело има ли?
So se mene tice site u korka. Ama tuka imame i video materijal..... Za tie so ne se slepi de...

Aj vaka, na koja snimka ti pojke ke verues i ke se raspizdis, koga ke vidis snimka od zena ti, devojkata, majka ti, sestra ti itn so socen XXX video materijal ili na onaa audio varijanta kaj so se slusa stenkanje i rekla kazala.... Ovi mislam bez namera nekogo da navredam, samo onaka hipoteticno...
:D

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
So se mene tice site u korka. Ama tuka imame i video materijal..... Za tie so ne se slepi de...
Видео материјал снимен нелегално. Или Заев сам себе се снимал? Не е доказ ова, нека покажат црно на бело доказ, вака ова е уште еден во низата монтирани случаи. Така @Toma?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Што ли е полошо, купување на најскапа кола на балканот со народни пари во најсиромашната држава во европа, или тоа што некој милијардер си ги троши своите пари, кои самиот ги заработил промовирајќи некоја агенда и идеологија за која тој смета дека е исправана и кој некаква видлива и реална штета не направил?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Nego kujznae so sto go drzi Crpnatiot cicko Branko u saka, prvo abolicija pa sea duri da mu kjuti go nema ni da mu pisne. Kakov li video goker ima Zajko u rukav samo on si znae.[DOUBLEPOST=1485277280][/DOUBLEPOST]
Што ли е полошо, купување на најскапа кола на балканот со народни пари во најсиромашната држава во европа, или тоа што некој милијардер си ги троши своите пари, кои самиот ги заработил промовирајќи некоја агенда и идеологија за која тој смета дека е исправана и кој некаква видлива и реална штета не направил?
Zavrsi video zapisot, moze da gi otvoris ocite. patem moze i nakaj Strumica da prosetas malce do cesno specalenitot Global i da prasas kaj da se prijavis za gasifikacija.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Видео материјал снимен нелегално. Или Заев сам себе се снимал? Не е доказ ова, нека покажат црно на бело доказ, вака ова е уште еден во низата монтирани случаи. Така @Toma?
....а бе кај Грујо у кабинет , како и у секој кабинет кој држи до себе се снима се у реално време. Денес секоја ауто школа снима се у колата , а не па премиерски кабинет... :) :) :)

Член од
12 март 2009
Мислења
20.176
Поени од реакции
16.308
si prizna zajko autentičnosta za POTKUP, ama se brani deka nemalo transfer na pari, ispađa samo obid.. .. a pa so bombite ima drug problem, pojma da se nemalo što e praven osnov za sudsko gonenje ...nekoj si zamisluvat deka sekoj što kupil čokolado a ne kupil leb e kradec:facepalm:
... i treto, dosta so fantaziranje... imame stari slučki so site saltanati i nikogo muva ne go lazi... ( na primer tenkovski delovi)
Imame procesuirani mitodavači ( menađeri na t-home) ama naednaš USA izgubi interes da se procesuiraat mitoprimačite vo MNE i MKD.. vuk pojeo magarca, samo Bogoevski si dobi krivična od Alji
Da ne potsetuvam deka i pred da stapat na vlast 2002, permanentno, 24/7 Šećerovska i novinarkata Sekulovska mu se zakanuvaa na Ljubčo deka ČE LEŽI...
arno ama ne samo što ne odleža ni minut tuku im stana podocna i koalicionen partner..
taka dosta penenje i fantaziranje...
Nikoj vo novite ehJu državi ne e osuden za korupcija vo koja na nekoj način e vmešan zapadot..
.. primer : kaj nas OKTA, kaj nas i vo MNE t-home, Hrvatska MOL, prodažba na finsko oružje na Slovenija, a pak da ne kažuvam za ogromnoto naoružuvanje na Grcija a za koe ednaš i se zakani Cipraz na baba mrkelovska i od togaš mu jade od raka..
duri ni Izrael ne smeeš da go čepkaš, zošto sjo naednaš se oladi okolu slučkata Krpač ??

Последно уредено:
Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Abe ja razbiram eve ovie DRPMNE se kriminalci, ama crpnatiot be da go podrzuvate i da go glasate? So ne ste gi glasale LDP, KPP ili ljockite za inaet?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
....а бе кај Грујо у кабинет , како и у секој кабинет кој држи до себе се снима се у реално време. Денес секоја ауто школа снима се у колата , а не па премиерски кабинет... :) :) :)

T

templar55

Гостин
Снимки не се докази. Камо црно на бело?
Ако видиш на снимка како некој ти ја черечи женичката твоја и она ти каже: "Снимки не се докази. Камо црно на бело?"
Што ке направиш?
1. Ке се разведеш?
2. Ке ја убиеш?
3. Ке прифатиш дека: "Снимки не се докази."

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ако видиш на снимка како некој ти ја черечи женичката твоја и она ти каже: "Снимки не се докази. Камо црно на бело?"
Што ке направиш?
1. Ке се разведеш?
2. Ке ја убиеш?
3. Ке прифатиш дека: "Снимки не се докази."
Исто и ние ве прашуваме вас кои викавте дека бомбите не се докази, а и судот тоа го прашуваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom