Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 април 2008
Мислења
11.154
Поени од реакции
12.777
Повторно сензационални досетки кои што ме скокоткаат цело утро.
Некој ги вработил, он ќе ги брка од работа за да падне од власт. Да, зз е толку глуп за да ја изгуби властта во рок од 1 година, секако.
Никад нема да ги избрка, факт. Може да не им продолжи договор на оние кои што се на определено работно време и да НЕ вработува нови.
Е да бе, баш тие јазично инвалидизираните гласале за зајко кукурајко и плавите жолтици.

Нека ги отпушти и нека ги замени со квалификувани кадри, така мислам дека и ти ќе бидеш позадоволен наредниот пат кога ќе одиш во пошта.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е да бе, баш тие јазично инвалидизираните гласале за зајко кукурајко и плавите жолтици.

Нека ги отпушти и нека ги замени со квалификувани кадри, така мислам дека и ти ќе бидеш позадоволен наредниот пат кога ќе одиш во пошта.
Вов, која досетка ти е оваа денес, 4та? 5та?
Може да ми кажеш девојка ми за кој гласаше, да знам дали да и раскинам или не?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глуп, те фатија дека си ти. :pos:

Кој лик, мајко мила. Какви кловнови и куртони имаат пристап до интернет.
Смешното е што ваков некој ќе ти се смее на образованието. Македонија сумирано ти е ова. Попаметен демек од ~20 луѓе што го направиле софтверот за форумов.[DOUBLEPOST=1504808144][/DOUBLEPOST]
Еј немој, договор имаме со неа, за едно 25 години треба да го реализираме, не прави глупости :D

Член од
24 април 2008
Мислења
11.154
Поени од реакции
12.777
Само ти кажувам како треба да функционира една нормална држава, е сега ако на тебе не ти смета да живееш во ваква банана република, тогаш воопшто не требаше да го спомнуваш твоето денешно искуство во пошта.

А ако планираш да и` раскинеш на девојката поради нејзиниот политички избор, тогаш јака и` душа на нејзе бидејќи досега не ти ги предала документите за отпишување. :D

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Превара, друг пат барем компјутер смени од каде што се логираш, направи барем место 3 секунди, 3 минути да ни требаат да те провериме. Јебат Телекомци со статичниве IP, шта чеш.
:lolzz::lolzz::lolzz:

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Глуп, те фатија дека си ти. :pos:

Кој лик, мајко мила. Какви кловнови и куртони имаат пристап до интернет.
Почитуван Господине, ако се јавувате од некоја установа за рехабилитација и во рамките на некаков тамошен третман за социјализација ве пуштаат на интернет, ќе ги премолчам вашите навреди, имам разбирачка за маката. Ако не е така, администраторот би требело да реагира и соодветно да ве санкционира, исто како и во случајот на спомнатиот Ристо.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Почитуван Господине, ако се јавувате од некоја установа за рехабилитација и во рамките на некаков тамошен третман за социјализација ве пуштаат на интернет, ќе ги премолчам вашите навреди, имам разбирачка за маката. Ако не е така, администраторот би требело да реагира и соодветно да ве санкционира, исто како и во случајот на спомнатиот Ристо.
:zver:

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Превара, друг пат барем компјутер смени од каде што се логираш, направи барем место 3 секунди, 3 минути да ни требаат да те провериме. Јебат Телекомци со статичниве IP, шта чеш.
Почитуван Илуминоус се логирам од мојот мобилен Хуавеј 9 преку провајдерот Вип и барем од 15 точки што во Скопје што не, така да незнам за која статична ИП адреса зборувате.Ако веќе толку сте се порудиле да копате , ме ставивте во мисла каква тоа мака сте имале со тој ваш Ристо на кој сте му дале и прекар Превара,а и на каков тоа форум сум дошол?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Почитуван Илуминоус се логирам од мојот мобилен Хуавеј 9 преку провајдерот Вип и барем од 15 точки што во Скопје што не, така да незнам за која статична ИП адреса зборувате.Ако веќе толку сте се порудиле да копате , ме ставивте во мисла каква тоа мака сте имале со тој ваш Ристо на кој сте му дале и прекар Превара,а и на каков тоа форум сум дошол?
:pos::pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Легендо, статичната од Телеком ти се совпаѓа со таа на превара. И налет адресата, кукис ти се совпаѓаат. Знаеш кога ќе отидеш на странски сајт и кога ќе те предупредат дека кукис од ПЦ ти се снимаат? Епа и Кајгана ги снима, само не предупредува. Оди види брзо мигрант да не имаш дома.

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Ај отрезните се со другар ти Илуминираниот, па утре ќе се извините. :)[DOUBLEPOST=1504809877][/DOUBLEPOST]
Легендо, статичната од Телеком ти се совпаѓа со таа на превара. И налет адресата, кукис ти се совпаѓаат. Знаеш кога ќе отидеш на странски сајт и кога ќе те предупредат дека кукис од ПЦ ти се снимаат? Епа и Кајгана ги снима, само не предупредува. Оди види брзо мигрант да не имаш дома.
Добро знам што е ИП адреса и привезоци и баш затоа ме изненадува Вашата опседнатост мене!

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Само ти кажувам како треба да функционира една нормална држава, е сега ако на тебе не ти смета да живееш во ваква банана република, тогаш воопшто не требаше да го спомнуваш твоето денешно искуство во пошта.

А ако планираш да и` раскинеш на девојката поради нејзиниот политички избор, тогаш јака и` душа на нејзе бидејќи досега не ти ги предала документите за отпишување. :D
Јас си имам своја перцепција како треба да фунцкионира една држава а постои поголема веројатност да имам тројка со Кармен Електра и Памела Андерсон него ние да станеме таква, правна држава, каква што јас посакувам.

Шала беше тоа со раскинувањето, само алудирав на тоа дека не можеш да знаеш кој за кого гласал со сигурност. Можеш да претпоставиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom