Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
СДСовците со поише пари по ново, односно од 2006та ги викаме ВМРОвци, чисто FYI.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
СДСовците со поише пари по ново, односно од 2006та ги викаме ВМРОвци, чисто FYI.
...СДС-овца е секогаш СДС-овца какво било крзно да навлече , каква и маска да стави...и секогаш е пуна пари ко брод за банани.. :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Баш ме интересира во што ќе се состојат разликите во мислењета искажани низ репликите меѓу пратениците од различни пратенички групи на истата опозициска партија-ДПМНЕ.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Баш ме интересира во што ќе се состојат разликите во мислењета искажани низ репликите меѓу пратениците од различни пратенички групи на истата опозициска партија-ДПМНЕ.
Од доверливи извори( :LOL: ), ќе се состојат од 7 саати конструктивен муабет меѓу себе. Забораваат дека опструкцијата не беше со поволен исход кај нивните претходници.

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Нека им каже некој дека избори нема да има, а ако вака продолжат ни локални.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Колку е суров животот. Од тотално апсолутна власт во буквална смисла на зборот, дојде до дереџе секој петок од 8 до 12 во кривичен да се пријавува.

Здраво јас сум Никола дојдов да се пријавам дека сум тука. :lolzz::lolzz:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Партиски необоениот поет Дарко Лешоски, всушност да ти бил штабски сендвич од Унија на Млади Црпковци. :pos:

http://arhiva.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=107&lId=1
Ама кога им викаш на затупениве неебала од Твитер дека и шишмишот и настраниов се политички обоени, тие ти викаат "само биле реални, ба6 се фини де4ките"

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Лешоски е педерче сељачко, вмровски тројански коњ. Под рака беше со бетменот додека овој водеше протести да убиваат луѓе, после тоа и го бранеше. Пу.
Колку е суров животот. Од тотално апсолутна власт во буквална смисла на зборот, дојде до дереџе секој петок од 8 до 12 во кривичен да се пријавува.

Здраво јас сум Никола дојдов да се пријавам дека сум тука. :lolzz::lolzz:
За брзо вмро ќе се врати на власт, нека не забораваат дека ако сега се горе многу лесно можат да бидат доле, ткалото се вти!!![DOUBLEPOST=1499362971][/DOUBLEPOST]
За единствени треба да подмират за права прво кај CPB.

Васиљ и Лешоски у влада :) толку од конструктивниот критицизам на секоја власт? Мириса на бетмен втори.
Сеа таман можат наместо никој ништо не ти може Никола, да почнат да пеат: И кога мислиш дека сам си ти тука сме Единствени, ти си моја инспирација Никола ајде згази ги. :pos::pos:

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За единствени треба да подмират за права прво кај CPB.

Васиљ и Лешоски у влада :) толку од конструктивниот критицизам на секоја власт? Мириса на бетмен втори.
Барем да имаа искуство во некоја област, што не вклучува драпање мадиња. Еднаш Лешо почна да се спрда со еден твитерџија што е од ретките што јас лично го познавам, под псевдоним е и не се покажува јавно. Сељандурава му префрли простак демек бил и јас му пишав, па секако дека е простак, немаме сите интелект да завршиме книжевност каков тебе.

Репликата знаеш која му беше? Немал книжевност, американски студии имал завршено, демек да не го вреѓам :icon_lol: :icon_lol: простотија пар екселанс, арно рече некој на Кајганава, каде со оној глас како цело време некој преглед на простата да му прави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom