Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.649
- Поени од реакции
- 88.399
Него во врска со РДТ... пред да се одржат избориве, одам до пошта да платам сметки, кога касиерката (дали беше турчинка, или албанка незнам) почна да ми прави некој шубе муабет и ми вика "Ако ја укинат РТД, јас дефинитивно ќе гласам за СДСМ..." демек тешко и било да чепка низ компјутерот додека да најде тоа програмчето за плаќање на овие сметки, а мислам дека ме примети дека сум македонец па ко да сакаше да ме испровоцира онака... дека нели секој македонец во државава по дифолт мора да биде за ДПМНЕ, глупа логика
Утре ќе плаќам сметки, имам долг од РДТ негде 800 денари... е утре ако ја начекам госпожава ќе има ливче по ливче да ми го отплаќа долгот, 190 по 190 денари, ќе платам троа поскапо некој денар ради провизијата што ја земаат, ама ќе ја натерам секој збор што го изговорила да го проголта низ работа.
Ќе ја укинувале РТД.... ПУ
Утре ќе плаќам сметки, имам долг од РДТ негде 800 денари... е утре ако ја начекам госпожава ќе има ливче по ливче да ми го отплаќа долгот, 190 по 190 денари, ќе платам троа поскапо некој денар ради провизијата што ја земаат, ама ќе ја натерам секој збор што го изговорила да го проголта низ работа.
Ќе ја укинувале РТД.... ПУ