Заебавај се, ама Грујо стварно воведе некои слични по безумност казни.Грујо вети дека ќа биди 5000 евра казна ако некој ме праша нешто на албански а јас не разбирам. И да ме прашаат така 5 пати дено ете 25.000 евра
Јас би ти рекол дека и до ден денешен, па и југословенскиот период на македонското постоење, групи на македонскиот народ сеат неединство и непросперитет во нивната меѓусебна борба за превласт. Денес овие групи се ослободени од окупаторскиот призвук на колабористи иако има индикации дека сеуште некаде длабоко лежи и окупаторски интерес. Користејки ја пропагандата да ни ги наметнат своите идеи и интереси како нивни кои не мора да се совпаѓа со интересите на македонското општество во целост тие ја продолжуваат меѓусебната уништувачка борба врз нашиот грб. Прибавуваат припадници на истиот начин како и поранешните окупатори и создаваат атмосфера на тие против ние, која патем речено, да повторам, е една од основните задачи на пропагандата.Заебавај се, ама Грујо стварно воведе некои слични по безумност казни.
Дали знаеш, на пример, дете под десет години ако полицаец го фати надвор да вози точак без родител, може да ти го донесе дома на врата заедно со 250 евра казна?
^^дете под десет години ако полицаец го фати надвор да вози точак без родител, може да ти го донесе дома на врата заедно со 250 евра казна?
ок.Ги прочитав. Време е да почниш некој друг филм да гледаш. Не мислиш ти така ?
ВМРО праќаше извршители за оние кои немаа платено, праќаше по неколку сметки во фамилија (на сего по една) и од петни жили се трудеше и на тој (а измисилија и многу други) начин да го собере и последниот денар од народот.Како шо кажаа, најпрво ребаланс на буџетот па укинување на таксата и воведување евтина струја. Јас колку шо се сеќавам, од вмро викаа укинувањето на таксата е популизам, партизирање на Мтв, зошто поднесоа за укинување? Демек глупи ние нема да приметиме дека едно викаат друго прават. Можеби тие како тебе нема да приметат, 10 години не приметиле ништо па сеа ќе приметеле.
Сакаш да ми кажеш дека е 15.000 ОК казна, за дете кое без родител вози велосипед, во земја во која платата е 10.000, токму во инвестициите кои ги обезбедил истиот тип - твојот господар и идол, кој ја воведе казната?^^
Пошто многу поевтино е да го изгазиш, кога ќе ти излета пред кола!
Исто како Грчев што труе. Плус што не го изгласаа законто за Јевен овинител, ветувате, а после лажете!!! Еве и струја ќе има поевтина гледам, ако сам си ја произведам. Гледам и пријателов побегулац од јужна Кореа ветува дека за 3 децении регионов ќе успее да влезе во ЕУ и НАТО. Али на црпковци и лажовени како вас не им јасно. Екперти за лажење, најголеми сте.ВМРО праќаше извршители за оние кои немаа платено, праќаше по неколку сметки во фамилија (на сего по една) и од петни жили се трудеше и на тој (а измисилија и многу други) начин да го собере и последниот денар од народот.
Сега поднеле барање за укинување на таксата. Тоа е само еден од многуте примери за немерливата лицемерност на Грујо и неговата куртон армија, чии примероци и овде на форумов смрдат.
И ??? Се спасивте од криминалите на претходната власт, а што 3 пати ги задолживте граѓаните во 30 дена, ќутиш за тоа.Уставниот суд вчера го укина членот 50 од Законот за просторно и урбанистичко планирање и од барок ги спаси, меѓу другите, Градскиот трговски центар, Универзитетската библиотека и Македонската опера и балет.
- имало Господ.
http://www.finance.gov.mk/mk/node/6476И ??? Се спасивте од криминалите на претходната власт, а што 3 пати ги задолживте граѓаните во 30 дена, ќутиш за тоа.
^^Сакаш да ми кажеш дека е 15.000 ОК казна, за дете кое без родител вози велосипед, во земја во која платата е 10.000, токму во инвестициите кои ги обезбедил истиот тип - твојот господар и идол, кој ја воведе казната?
А демек немаше пари оставено за овој долг???? Несовесно работеле министрите на ВМРО, не ми продавај вејк њуз. Оди договори законот за ЛГБТ да ви помине. Една од поважните реформи на црпковци како вас.http://www.finance.gov.mk/mk/node/6476
Министерството за финансии го отплати долгот кон Дојче банка во висина од 77,3 милиони евра
За вакви перачи на мозок ко вмороните само пресови треба после секој вратен долг.
Сакав да почнам да ти објаснувам зошто се задолжувањата ама нема да ме разбереш.
Немаше доволно пари.А демек немаше пари оставено за овој долг???? Несовесно работеле министрите на ВМРО, не ми продавај вејк њуз. Оди договори законот за ЛГБТ да ви помине. Една од поважните реформи на црпковци како вас.
Затоа има потреба 13 пати да се задолжи до крајот на годината. А притоа 500 евра плата, гласање против укинување на радиодифузна такса. Со лажење нема да се одржи долго власт. Плус еден куп меѓународни скандали. Премиер на Македонија цело време кажува граѓаните, а правилно е прво треба да кажува Македонците и останатите граѓани. Ама кога си предавник не те интересираат такви работиНемаше доволно пари.