concrete
alte Esel
- Член од
- 22 март 2005
- Мислења
- 12.248
- Поени од реакции
- 1.703
..не се резили, ова се црквени мишеви..., големите пари се кај сдсм-овци.., верувал ти или не...
..не се резили, ова се црквени мишеви..., големите пари се кај сдсм-овци.., верувал ти или не...
...СДС-овца е секогаш СДС-овца какво било крзно да навлече , каква и маска да стави...и секогаш е пуна пари ко брод за банани..СДСовците со поише пари по ново, односно од 2006та ги викаме ВМРОвци, чисто FYI.
Од доверливи извори( ), ќе се состојат од 7 саати конструктивен муабет меѓу себе. Забораваат дека опструкцијата не беше со поволен исход кај нивните претходници.Баш ме интересира во што ќе се состојат разликите во мислењета искажани низ репликите меѓу пратениците од различни пратенички групи на истата опозициска партија-ДПМНЕ.
може тоа и го сакаатНека им каже некој дека избори нема да има, а ако вака продолжат ни локални.
Ко со Марика Цанева да праам муабет ебате беља....СДС-овца е секогаш СДС-овца какво било крзно да навлече , каква и маска да стави...и секогаш е пуна пари ко брод за банани..
Ама кога им викаш на затупениве неебала од Твитер дека и шишмишот и настраниов се политички обоени, тие ти викаат "само биле реални, ба6 се фини де4ките"Партиски необоениот поет Дарко Лешоски, всушност да ти бил штабски сендвич од Унија на Млади Црпковци.
http://arhiva.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=107&lId=1
За брзо вмро ќе се врати на власт, нека не забораваат дека ако сега се горе многу лесно можат да бидат доле, ткалото се вти!!![DOUBLEPOST=1499362971][/DOUBLEPOST]Колку е суров животот. Од тотално апсолутна власт во буквална смисла на зборот, дојде до дереџе секој петок од 8 до 12 во кривичен да се пријавува.
Здраво јас сум Никола дојдов да се пријавам дека сум тука.
Сеа таман можат наместо никој ништо не ти може Никола, да почнат да пеат: И кога мислиш дека сам си ти тука сме Единствени, ти си моја инспирација Никола ајде згази ги.За единствени треба да подмират за права прво кај CPB.
Васиљ и Лешоски у влада толку од конструктивниот критицизам на секоја власт? Мириса на бетмен втори.
Барем да имаа искуство во некоја област, што не вклучува драпање мадиња. Еднаш Лешо почна да се спрда со еден твитерџија што е од ретките што јас лично го познавам, под псевдоним е и не се покажува јавно. Сељандурава му префрли простак демек бил и јас му пишав, па секако дека е простак, немаме сите интелект да завршиме книжевност каков тебе.За единствени треба да подмират за права прво кај CPB.
Васиљ и Лешоски у влада толку од конструктивниот критицизам на секоја власт? Мириса на бетмен втори.