- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Па што ги читаш? Имаш игнор.Твоите експертски мислења се најпатетични.
Па што ги читаш? Имаш игнор.Твоите експертски мислења се најпатетични.
Па според бројот на гласови освоени во Теарце, не е патетична изјавата на Заев.Патетично. Не знам што е повеќе патетично твој т.н. одговор или изјавата на Заев дека Теарце избрало живот.
Паторот го плаши затвор, а не Заев.Толку ли ве плаши ЗАЕВ?
Знам за паторот, него чудни ми се овие „членовите“ кои сигурно нивните гласале за сдсм до завчера а сега незнаат ништо да пофалат што направил пастирот нивни за добро на стадото. Знаат како би било кад би био Зоки. Ал биче.Паторот го плаши затвор, а не Заев.
А овие не ги плаши ништо едноставно мозок немаат и си го бранат идолот слепо.
Брутус новчи нешто, ама ситно и овој бетонов наводно лапал некои тендери - така го зборат. Другите сите се „симпатизери“.
http://sdk.mk/index.php/glasno-za-ombudsmanot/rabotnik-tri-mozochni-udari-ostanal-bez-boleduvane-bez-rabota/Знам за паторот, него чудни ми се овие „членовите“ кои сигурно нивните гласале за сдсм до завчера а сега незнаат ништо да пофалат што направил пастирот нивни за добро на стадото. Знаат како би било кад би био Зоки. Ал биче.
После завршени избори излегуваш со прва изјава во која викаш тепавме во Теарце. Тоа ако не е манипулација тогаш не знам што е. Еве и нека состави муртинчо влада, како човек треба да каже освоивме толкѕ вмро освои толку и тоа е тоа. Ама не он сака да држи тензија и да се заканува и да дели памет кој со кого можел да коалицира. Ајде ќе видиме. А од Заев мене лично гаќиве ми се стресоа.Па според бројот на гласови освоени во Теарце, не е патетична изјавата на Заев.
Овие од вмро незнаат ништо да кажат добро за нив, гледам цело време знаат само контра Заев и контра СДСМ да одат. Толку ли ве плаши ЗАЕВ?
Убаво ти викав да ми најдеш бројче да аплицирам за министерhttp://sdk.mk/index.php/glasno-za-ombudsmanot/rabotnik-tri-mozochni-udari-ostanal-bez-boleduvane-bez-rabota/
РАБОТНИК СО ТРИ МОЗОЧНИ УДАРИ ОСТАНАЛ И БЕЗ БОЛЕДУВАЊЕ И БЕЗ РАБОТА
Шо да го пофалат кога гроб и ископа на земјава? Немаат материјал за фалење...со ова горе ли „да се пофалат“?
Е ова е тој кадар на паторот што се бира само по еден параметар - лојалност. Така иде целата пирамида - од вакви интернет-паметњаковци до министер. Квалификации не се потребни за ништо, само способност за љубење газови. Овој нино е глуп ко ќускија, му се посра на здравствово со цела своја неелоквенција, ама послушно куче е и ќе си тера даље, кога вакви со отстранет мозок го гласаат.
Ех па ти кај можеш со интелектуалци, начитани и умни како Оливер Спасовски, Фросина Ременски и тн, Тие се избрани со квалификации и имаат свое јас.Убаво ти викав да ми најдеш бројче да аплицирам за министер![]()
Па бара паторот со едноцифрен IQ, имаш големи шанси.Убаво ти викав да ми најдеш бројче да аплицирам за министер![]()
Имаш право, АјКју-то ми е за малку помало од нивното вкупноЕх па ти кај можеш со интелектуалци, начитани и умни како Оливер Спасовски, Фросина Ременски и тн, Тие се избрани со квалификации и имаат свое јас.
не башПа бара паторот со едноцифрен IQ, имаш големи шанси.
Па победи во Теарце, но тоа не донесе промена на мандати за жал.После завршени избори излегуваш со прва изјава во која викаш тепавме во Теарце. Тоа ако не е манипулација тогаш не знам што е. Еве и нека состави муртинчо влада, како човек треба да каже освоивме толкѕ вмро освои толку и тоа е тоа. Ама не он сака да држи тензија и да се заканува и да дели памет кој со кого можел да коалицира. Ајде ќе видиме. А од Заев мене лично гаќиве ми се стресоа.
Животот ќе ти помине а корнишонот уште жеден преку вода ќе те носи.Па победи во Теарце, но тоа не донесе промена на мандати за жал.
За влада ќе состави, но незнам колку ти се тресат гаќите, ќе се тресат ако си пикнат со незнаење на некое работно место.