Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.593
Ова нејзе ѝ кажуваш или за Нино е наменето?
после коа че те чеша газето други ќе ти бидат виновни!
Ова нејзе ѝ кажуваш или за Нино е наменето?
Не бе си правиме споредба не се притресвај до толку. Башка тоа ехе кога беше пред 10 години , кој памтел од тогаш.Не кур ме цитирај мене за Талат, многу добро и многу пати имам пишано на таа тема тука.
И според твојава логика командант флорина тепал наши луѓе, па оправдано им е на овие од ДПМНЕ, а? Битно наш човек да не краде и убива...
Или е до тоа во парламент или е до LSD!Како не го погодил да го утепа мамето да му го ебам, колку деца како Тамара носи на душа копилево?
Ако не сум грешка, нели спомна некој од дпмне нешто за Тамара во парламент пред некој ден? Ништо чудно тоа да било како trigger за целава ситуација.
Се трудам, не велам не.Тогаш умри млад барем убав леш ке имаш.
Така ве научиле последни 11 години.пак ќе гради...се скршија бе земање пара за градба... како кој дојде само гради ин кради...
Се кладиме дека ќе отиде?
Оди надвор, види дали сум таму па врати се.
Не губам пари на сигурициСе кладиме дека ќе отиде?
За сеири ке се изнагледаш како што можеш и сам да забележиш. Одвреме навреме мавај некој поглед во огледало, да видиш дали до сеир ти е дојдено или до плачење.Се трудам, не велам не.
Ама морам да издржам уште некое време, да видам тро сеир, то фацулињата да ги видам на обожавателите на ликот и делото на пресветиот пастир и вмро шумадија.
Вчера беше, кажа батето дека многу министри без ресор имало во новата влада, со нивните плати ќе се спаселе 3-4 ТамариКако не го погодил да го утепа мамето да му го ебам, колку деца како Тамара носи на душа копилево?
Ако не сум грешка, нели спомна некој од дпмне нешто за Тамара во парламент пред некој ден? Ништо чудно тоа да било како trigger за целава ситуација.
..би требело , јас скромно очекувам да шљапкаме во крв бар до глуждеви..таман колку да ни влегуе у ципела. До колена би било ептен претенциозно и нечовечно. А и нема толку сдсм-овци..Абе има луѓе кои претрпеа огромни штети на секаков план, поради самоволието и криминалот на оваа предавничка банда.
Можам повеќе примери да наведам, познати во јавноста и непознати. Во периодов што следува, многу такви вистини кои до сега не можеа да излезат на виделина, ќе се појават.
Би требало да се очекуваат секакви одмазнички акции.
Ајде аирлија,па и на твоја глава да си дочекаш.Ох ох прв обид за чистење кокарачи ајде аирлија,само стар чоек то е му се треса рацете
Не се секирај со гордост можеш да ја нисиш титулата Мали адо, и ти и тие што се восхитуваат од наци-фашизмот во твоите простопроширени реченици.
Оди надвор, види дали сум таму па врати се.