е ова е малку глупа работа и нереална.... ако народот го гласал грујо не значи дека подржува талат да го стаат за министер.....
Па ако му сметала таквата политика на Грујо не требало да го гласаат.е ова е малку глупа работа и нереална.... ако народот го гласал грујо не значи дека подржува талат да го стаат за министер.....
Да говорот беше многу сличен на говорот на Груевски а сите видовме како излезе тоа,ДА ПАДНЕ ОВАА НЕНАРОДНА ВЛАСС ДА СЕ ВРАТИ ГОСПОДИНОТ ГРУЕВСКИ!Ветувањава шо ги даваше Заев во говорот ми се многу познати. Како Грујо во 2006та кога ветуваше огромни реформи за подобрување на државата.
Сите видовме како излезе тоа.
Бог да чува. Никогаш повеќе.Да говорот беше многу сличен на говорот на Груевски а сите видовме како излезе тоа,ДА ПАДНЕ ОВАА НЕНАРОДНА ВЛАСС ДА СЕ ВРАТИ ГОСПОДИНОТ ГРУЕВСКИ!
E pa za kazna na narodot Talat ke bide pretsedatel na sobranie, a stojance vo stil na forumskite kuropusaci ke trese gluposti, koj moron.е ова е малку глупа работа и нереална.... ако народот го гласал грујо не значи дека подржува талат да го стаат за министер.....
Забелешкава ти беше апла кептн обвиусне личи говорот на заев на тој од груевски туку сите говори на политичари звучат исто,просперитет,економија,реформи,ново време,економија сигурно нема некој да излезе да каже сите за јадење ќе умрете,скопје има калкута да го направамБог да чува. Никогаш повеќе.
Треба да си шутрак да веруваш на било кој збор на некој политичар. После се што ни се случи.
Тоа од пракса, од војничките денови кога бил командантКаде тоа?
Иначе, не знам што ви сметаше Таљат, баш добро е сите да ги строи. „Седи бе, седи, има уште процедура“. Каква петарда.
Ова ако е гласот на Фрчко јас сум Кристијано Роналдо. Башка Фрчко нема веќе никаква улога во раководството на СДСМ.http://infomax.mk/wp/бомба-број-еден-фрчковски-го-учи-геров/
Контрабомби. Прашање е кој се и од кого има снимки. Овој канал “Никола Тесла“ се шпекулира дека е Љупчо Тифани, во последно време омилен гостин и цитиран извор на сите пропагандни кучиња на опозицијата.
стојанче ти е како куче што лае... а куче што лае не каса вика народната нели... е сеа не те разбирам како тоа мислиш како КАЗНА на народот....? народот гласаше за да го казнуваат?E pa za kazna na narodot Talat ke bide pretsedatel na sobranie, a stojance vo stil na forumskite kuropusaci ke trese gluposti, koj moron.
Мене искрено ми е сомнителен и гласот на Геровски. Неговата говорна маана е многу поголема од гласот на видеово.Ова ако е гласот на Фрчко јас сум Кристијано Роналдо. Башка Фрчко нема веќе никаква улога во раководството на СДСМ.
Не си кристијано ама глуп си за ова дека нема никаква врска фрчко во раководството хахаОва ако е гласот на Фрчко јас сум Кристијано Роналдо. Башка Фрчко нема веќе никаква улога во раководството на СДСМ.