Сорос друже.Ти да не работиш во некоја амбасада на ЕУСА па знаеш што ним им одговара или се ова вести од Телма?
Сорос друже.Ти да не работиш во некоја амбасада на ЕУСА па знаеш што ним им одговара или се ова вести од Телма?
И вака по твое ова ти личи на стабилна влада со оглед на бројот на мнозинството на пратеници и нивниот состав? Мене искрено не ми делува на таква туку влада печена за отстапки. Една партија од колку се 4 во владата да не и е нешто по кеф и толку од владата.Мое видување е дека на САД/ЕУ им одговара стабилна Влада. Ако на следни избори ДПМНЕ победи со повеќе пратеници разлика и можат да формираат стабилна влада, не мислам дека претходноспоменатите ќе им оневозможат да состават влада. Ама реков, оваа партија треба да се реформира од корен.
Секако, најубаво би било некои нови партии со нови лица...
еј да бе, сега овие ќе треба да фатат реална работаНе, не, ич не си, ко Бетмен шо не беше.
Е и за тој момент ме потсети, фала.
Ви беше срам да кажете дека сте дпмне бе... вода сте им носеле само, ко овој гореспоменатиов.
чекај, чекај работиш во Сорос а застапуваш и браниш интереси на ЕУСА?Сорос друже.
Друже, и тој од лево ме плаќа, не знам што не ти е јасно. Нормално не он, туку организации под палка на Русија. Долари, евра...битно да шушка нешто.чекај, чекај работиш во Сорос а застапуваш и браниш интереси на ЕУСА?
И повторно погледни го ликот од лево и можеби од втор обид ќе бидне мушко!
Вмровците од што се патриоти на секој ѕид низ град имаат напишано сестра Стојанче, Стојанче + Учк и слични ретардирани работи. Талат им сметал како да не. Нема да ме зачуди ако некој што пишува на форумов ги пишувал и тие работи на ѕидовите низ градов.
чекај, чекај работиш во Сорос а застапуваш и браниш интереси на ЕУСА?
И повторно погледни го ликот од лево и можеби од втор обид ќе бидне мушко!
Трансферот на Бетмен у Дпмне у 5 за 12 пред да пропаднат е еден од најлошите трансфери шо некад се десиле, класичен flop of the season.еј да бе, сега овие ќе треба да фатат реална работа
Кружеше околу шеснаесетник и на крај си го брцна во свој гол.Трансферот на Бетмен у Дпмне у 5 за 12 пред да пропаднат е еден од најлошите трансфери шо некад се десиле, класичен flop of the season.
Види го тоа оваквото...никако да сфатиш бе...не се радувам на Талат, туку на тебе ти се ситам.. да ве гледа човек такви какви што сте, ко цреви......да се радуваш дека...
Немоj да ме молиш, и денес си бетер тапа - седи, кец!Те молам...
Додека чекаш лошо да им биде на другите, бидеjќи и капацитет за повеќе немаш, да не се случи нешто меѓувреме каj тебе првин? Мислам, одамна се одвиват опасни процеси на просторот на поранешна Jугославиjа...Само момент Ердоган да го надрви убаво па и вие ќе осетите.
Типичен Каталонец...Кружеше околу шеснаесетник и на крај си го брцна во свој гол.