- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
Finanskiot kriminal e drga prikazna i drug muabet, a nema drzhava bez finansiski kriminal, a osbeno na Balkanot nash ridest.А за финансискиот криминал ни збор. Капа доле за Мирка.
Finanskiot kriminal e drga prikazna i drug muabet, a nema drzhava bez finansiski kriminal, a osbeno na Balkanot nash ridest.А за финансискиот криминал ни збор. Капа доле за Мирка.
Точно така, патриотизмот над се!Finanskiot kriminal e drga prikazna i drug muabet, a nema drzhava bez finansiski kriminal, a osbeno na Balkanot nash ridest.
м..логикава ти е: да се фатиш за петици па да се треснеш од земјаДa претпoстaвиме утре нaпример цел прилеп дa се иселaт сите мaкедoнци и дa се нaселaт oд некoјa другa нaциoнaлнoст пример грци.пoсле сaмo зaштo прилеп е вo грaниците нa мк ке биде мaкедoнијa? Кoгa ке oтидеш тaму ке се збoри друг јaзик ке се веaт други знaмињa.Изјaвите нa селa и тaквите се ништo у спoредбa сo тoa нa терен штo се случувa.не се тревoжете мнoгу oкoлу тoa.сaмите oдaмнa тoa штo oн сегa гo збoри сaмите сме си гo нaпрaвиле.зaтo се чудaм кaкo ние предци нa тaкви вoјскoвoдци влaдетели a 200 килoметри теритoријa не јa влaдееме
Лицето БЦ земало од лицето ХК, како директор на КБ. Тотално корумпираното и контролирано ОЈО на кумашинот МЗ не ги гонело за случајот - кој ти е крив за тоа? Па и у моја корист е да одговараат и сдс, што сте ги поштедиле?мислам 5 милиони евра а искористија мислам 3,5, имаше пред 5-6 месеци некаде прецизни детали..
Знам бе , јасно е тоа , ама викаат треба од фрчко да бидеш лиценциран за било какво мислење и тумачење , па сакав да прашам како ти успеа да се лиценцираш?? Без тоа тумачењата се ко тресење зелениУставот е така јасно напишан шо треба човек да е со монголоидна свест па да не го сфати и разбере
Епa кaжи ми ти кoјa теритoријa е вo тетoвo и гoстивaр? Си бил тaмo зa денoт нa aлбaнскoтo знaме? Тaa ли теритoријa е тaa штo не дaвaме име дa и се смени.тaa е лoгикaтa и сите пaртиски вoјници нa фoрумoв требa дa си јa прифaтaт сo време.тoa штo не ни бегa џaбе гo oдлoжувaме сaмo се пoвеке и пoвеке кoжaтa ни јa дерaт.oд oбете стрaни вoјницитем..логикава ти е: да се фатиш за петици па да се треснеш од земја
аман бе барем тебе те мислев дека можеш сам да размислиш и сфатиш некои работиЗнам бе , јасно е тоа , ама викаат треба од фрчко да бидеш лиценциран за било какво мислење и тумачење , па сакав да прашам како ти успеа да се лиценцираш?? Без тоа тумачењата се ко тресење зелени
..да, на времето кога Љатас беше со сдсм ја нападнаа ус ембаси...Какво време дојде, обратно од порано, СДСМ е блиска со Бугарите а ДПМНЕ со Србите, ова да го спомнеше некој пред 15 години ќе го направеа луд...
Види, ова ти викаш "ќе биде", ја ти кажувам дека паторот ги спичкал тие државни пари и криел дека го напраил тоа.Мерцедесот од 600 000 евра ќе бил продаден за 10 000 евра на вицето...
Приватен бизнис си ОК ама и он не е цвече за мирисајне оти многу поише ги разграни и капитал накалеми за 10 поколемија откако стана крадоначалникА што е чудно?? Шо е тука толку за да се потресуваш ти? И шо е тука нереално? Си имаат приватни бизниси со години,градоначалник.
Можеше барем да почекаш уште некој ден, да ја објавеше ко ќе беше и официјално премиер, и на уште по спектуларен начин. Можи ке упецаше некој, вака...
Да да, сам Заев нарачал да влезат овие, он му рекол на Мукоски, Јохан и Илче Димоски да им ја отворат вратата на индијанциве и стриктно им соопштил да го мавнат само со сталак за камера...да, на времето кога Љатас беше со сдсм ја нападнаа ус ембаси...
Но кај крвавиот четврток има разни измешани работи... сомнително сценарио во кое глумци се сите партии...
ако Села навистина е тешко повреден, тој со право треба да му се лути i на Заев, а кој организирал кој да биде а кој да не биде во Собранието...
Теориите за сомнително сценарио ќе се засилат по условните пресуди...
посебно нема логика дека дпмне би организирало на своја рака оваква работа... разбирам да организирале фрлање на јајца, скапани домати, кондури па ако треба и фекалии, ама не повредување на пратеници ... симптоматично е и што го тргнаа бејли од јавни настани... американски стил е сценарија со колатерални жртви