Еј ме мрзи да се заебавам со тебе, јас не сум ти крив што не сфаќаш што пишав и како пишав, ни ти сфаќаш ни тоа педерчето тврдокорно кумановско.
Значи јас пишав дека на приватни одам каде има културни и стручни, тоа го пишав со цел да споредам со тие двете што се нарекуваат докторки кои ги допишав. Значи ниту се лечам таму ниту знам дали и колку грешки се прават на приватни клиники, од тоа малку што го знам во оние попознатите се ок и се стручни, за разлика од државна и градска каде се дно. Значи чисто колку за споредба беше.
А за што лажам не те сфаќам што сакаш да кажеш, јас немам потреба како некои програмери тука да лажам. На ветеринар не одам, ти ако сакаш ќе ти закажам, и тебе и на смрдлето кумановско.
Остај не се заебавај, аман те молам.
Ти со Заев да не сте рода нешто. Ни него не го сфаќаја што сака да кажи па после секој прес излегуваја толкувачи да преведат што му била мислата.
Значи ти на приватни одиш онака како нормален свет што оди на кафе или во кафана на софра. Си се шеташ по ходници, си седиш на клупите во чекалната, некогаш и ке врзиш некој муабет со некој пациент или доктор онака, ке шмекниш некоја сестра или брат. Нит се лечиш нит ти фали нешто ?
Има логика пошто со 9000 плата само и тоа можеш да го правиш на приватна клиника, ама ако оправдано е. И ти да се смешаш со поимотни граѓани. Не ти пиши на чело дека си социјала.
Додуша не за долго. Ко ке ти легнат сега до 15 следниот месец 500 евра на сметка како пес пуштен од синџир ке бидиш. Ке се збрлајш пошто ти толку пари незнаеш да ги напишиш не да ги избројш.
Си направи планој ова година за одмор. Имаш сега да си дозволиш таков луксус, доста ги гледаше на тв колоните од коли на граница за празници и викенди и длабоко воздивнуваше. Дојдоја и твоите 5 мин.[DOUBLEPOST=1495568744][/DOUBLEPOST]
Терапијата, ментол, барај си ги апчињата. Каде да те пријавам, у Бардовци?
Па да одиме на сигурно. Кај што те носат тебе. Чим тебе колку толку те држат под контрола поголем дел од месецот се ми се чини за мене ќе нема проблем. Фрли некој муабет таму. Сигурно имаш некој бенефиции таму како стален и редовен муштерија.