Случајна ерекција ... што тогаш?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Како што кажав, ако од нормален, најнормален муабет му се крене, мањак е. А дали ќе му го допре цурата или не е секундарно, битно тој е мањак со тапија.
не игра тука како фактор само муабетот, а ако е цурата провокативно облечена или пак несакајки радарот пронашол некој интересен дел од телото.
Мислам како и да е манијак е, ама за ерекцијата играат и повеќе фактори како улога!
:drk:

п.с. како и да е не треба комплекси да си набивате за тоа, дали сте манијак или не. Комплекси се набиваат во кревет ако неке... мхм...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
1.Не се облекувам јебозовно.
2.Не ми се гледа лева пупка.
3.Не носам деколтиња до колена
4.Не носам миничи да ми се гледа пола гз
5.Секогаш се облекувам прибрано и не се разголувам многу.
6. 1.+2.+3.+4.+5. ... и ако пак почене да му се дига,значи дека очајно сака да е*е и е манијак.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
А што ако му се дигне случајно? Ете ни типот не сака да му се дигне сред дискотека по некоја цура,ама ете се дешава и поради други фактори.

Дали за таква ерекција е манијак?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еднаш у 7 одд. цела фамилија нешто у црква бевме и мене таму ми се дигна и што сеа?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ако очи во очи правам муабет со него и му се дигне-да, би го помислила за манијак. Ама гледано од друга страна и јас би била во таа ситуација манијак, бидејќи би го погледнала на палавото место.:raz:

Плус, не би правела „сексуален“ муабет со некој кој не ми е дечко, па затоа и не би очекувала таква реакција. Е сега друга работа е ако го изазиваш партнерот. Ама ај да не филозофирам, нема смисла.:icon_lol:

А во другите ситуации, искрено не би обрнала многу внимание. Манијак или не, се што знам за него е дека лесно му се дига.:icon_lol:

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Ах, немора да биде манијак за да му се дигне на човек. Само тесни фармерки можат да предизвикаат ерекција, па ако сакате зборете и за градинарство...

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Одговор под А, Б, В: дефинитивно ќе помислам дека му се допаѓам, независно од тоа дали сум или не сум провокативно облечена. Дали ќе ми се приебе, зависи дефинитивно од чоекот, односно муабетот, односно дали ми се допаѓал од порано. Во секој случај нема да побрзам да ја искористам стврднатоста под пантолоните, од причина што ако ја има сеа, веројатно е дека ќе ја има и после :)

Дали ќе помислам дека е мањак? Да, ако јас имав 20, а он 40.. Да, ако почне да се пипка тука пред мене и продолжи после првата опомена. Инаку, не. Ако се засрами, може и да ги освои моите симпатии.

Контра прашање:
Дали девојка е манијак ако не носи прслук и во муабет со личност од спротивниот пол дувне ладен ветрец и.. (пополни тука).

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Situacija A: Iskacate so nekoj
Za vreme na date ili sostanok , da mu se digni e normalna stvar , imalo smek , flert se zapalil , idemo dalje .
A u site drugi situacii , bi se smeskala....
Imam drugarka , igrala na sentish so decko , go osetila tvrd i se ufilmala , pocnala da mu se trie i se nasmeal..
Imam fotoaparat u dzep , ova bese pred vremeto na digitalkite :pos2:

K

**KukLi4ka**

Гостин
Ми се десило нешто слично на ситуација Ц...не испаничив...не ми се е*еше..си се изнасмеав и си продужив да си се печам на плажа!( само си ја свртев главата на другата страна).:)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
...ali da ti kazam site curi potajno sakaat mazjak-pre-te-ra-no potenten...toa im je u podsvest...
Ова е точно.
Ljupco напиша:
...prvo sve u toa te merka sve pogledot im ide doooole
Тука малку претера.
Ljupco напиша:
ja da ti kazam najiskreno koa ke izlezam so nekoja cura i ako ona otide u toalet posle odredeno vreme(a gleam deka i se tresat nodzinjata i deka se zapotue i deka glea na saat nonstop-ko da i se brza nekade) i ide da se izmochka od vozbuda pregolema...
Бог да чува муабетов:pos::pos::pos:

Мањак за мене е оној кој се соблекува скришно во темници и им се покажува на жените.
Мањак е оној кој додека прави муабет со некоја девојка си го гмечи, се допира и фали уште да си го извади на маса.
Се` друго е нормална работа, без разлика дали некој не е*ел две години или два часа.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Cekaj sea ako dobro razbrav pola ne gi vozbuduva ako eckoto koj im se dopaga a ne se u vrska se uste mu go osetAT ...NESAKAJKI TVRD KO KAMEN ?

e ne mogu da verujem znaci ... ke moram corapite od kupachi da gi vadam znaci jebiga ne bilo IN

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Za vreme na date ili sostanok , da mu se digni e normalna stvar , imalo smek , flert se zapalil , idemo dalje .
A u site drugi situacii , bi se smeskala....
Imam drugarka , igrala na sentish so decko , go osetila tvrd i se ufilmala , pocnala da mu se trie i se nasmeal..
Imam fotoaparat u dzep , ova bese pred vremeto na digitalkite :pos2:
...blaze si mu na fotoaparatot:), ama izglea drugarkati neshto slabo stoi so osetot...ili saka mnogu da se slika...od tie dve edno e...:)))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ситуацијава не е пријатна пред се. Едноставно треба да се има малку контрола (ке мислиш на црква, цвеќиња ова она што било само не дозволувај да ти се дигне). И решен проблемот. А дека женските си прават филмови ако осетат...

Kajgana Shop

На врв Bottom