1.Не се облекувам јебозовно.
2.Не ми се гледа лева пупка.
3.Не носам деколтиња до колена
4.Не носам миничи да ми се гледа пола гз
5.Секогаш се облекувам прибрано и не се разголувам многу.
6. 1.+2.+3.+4.+5. ... и ако пак почене да му се дига,значи дека очајно сака да е*е и е манијак.
Eh eh sea ne preteruvaj!!!! Ne znaci deka treba da bides kalugerka, a i ne znaci deka treba nesto mnooogu kurvinski da se obleces pa ne nekoj ili ete so nekogo kogo imas hemija da mu se digne.
pa razbirate li vie sto e covecka (maska) priroda???
On i ne mora na tebe pa bas da misli pa da mu se digne, moze so tebe da sedi, a moze i samo na tebe da misli i da si zamisluva, ili ti mu se dopaga s mnogu ili e zaljuben , im be milion situacii, sto ste tolku ograniceni, jas ne razbiram.

a
E sega jas sakam da razgranicam za kontakt so decko so kogo ete barem malku se znaes a ne normalno nekoj koj prv pat go gledas, e toa e manijacki, i vo ovoj slucaj zavisi kako reagira i sto pravi neli....ako se fali so nego i slicni reakcii, togas e glupo, no ako toj siroti saka da ja prikrie negovat reakcija, znaci ne e manijak i tocka.
A i ako mu se digne ete se desilo, NE ZNACI deka saka da te ebe, mozda e tao nekoja spontana reakcija neli?????:kesa:
taka da treba da sfatis deka se e impuls, i se e individulano vo slucajot.
e sea toa klipot pogledni go, e toa e manijak za mene.
A ako mu se dignal nekoj na mene, a toj mi se sviga ili uste podobro mi e decko, togas toa me pravi srekna!