Случајна ерекција ... што тогаш?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Немој да сте го избришале некој клипов, го барав на нет сто саати, не знаев кај го загинав.

Тие што сакаат да видат што е мањак, клик тука.

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Ajдеееее,ај кажи,шо имаше случајно на ова клипче:pos2:
Инаку,мањак невиден е дечкото,аааа реакција кога го мириснува....една скиселенаа фацааа....:pos2:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Случајна ерекција == случаен секс :hump:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Абе воа женските значи па толку ништо не сфаќат, како можи за некој да помислите дека е манијак или што и да е коа вие седите преднего со изваени цицки, или било како и да не му се дигни? Небаре тоа е по негова желба несакајќи да е пак ке се дигне,исто како срцето ај запри го да не чука? Али јебига сеа:))

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Абе цицки, гз, глупости....... А што ако правам муабет со некоја девојка ко калуѓерка облечена, и ептен се напалам на нејзините очи и уста??? Или ние машките сме такви копиљаци и мањаци што мора да видиме цицка за да ни се крене. И што сеа јас мањак сум што се палам на добар поглед? Да ти ибам женскиот памет.....цвеќенца.

И уште нешто у склоп со темава: Ерекцијата е рефлекс, според тоа што мозокот го гледа, мириса и чувствува, испраќа соодветни сигнали до пелвичните мускули да попуштат и да протече крв низ пенисот со што тој ке се "дигне". Така да ако некоја мене ми седи со извадени цицки и ми праи муабет НЕ СУМ МАНИЈАК АКО МИ СЕ КРЕНЕ, само сум нормално човечко суштество. Така е лејдис.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
90 % od devojkite koga ne nosat gradnik im se poznavaat bradavicite i toa vo site situacii. Zarem da pomislime deka ste manijacki i da begame od Vas. E... ne. Toa e samo reakcija na trienjeto od maickata. Znaci, ne mora da znaci deka ako mi se dignal deka sum manijak. Nekogas teloto reagira poinaku od pametot. Toa e prirodno.

D

Delux

Гостин
Контра прашање:
Дали девојка е манијак ако не носи прслук и во муабет со личност од спротивниот пол дувне ладен ветрец и.. (пополни тука).
Provokativnite devojki ne se okarakterizirani kako "manijaci"od sprotivniot pol...a toa vetrecot e samo atmosferska pojava:)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.153
Поени од реакции
25.782
situacija C gledate isto taka prijaten momak na plaza ili bazen pocinjate da praite muabet koga se zagleduvate u gakite negovi a ono raste li raste kao kvasec ... sto ke pomislite vi se priebnuva li ili mislite manjak e i se sramite zatvarate ochi i zasto ?
Мене ова ми се случи еднаш ама добро тоа беше одамана во првата половина од втората половина на 90-тите. А што да правам уште цицките на глава што не ми ги качи на 10 сантима беа од мене иако беше безболна конверзација со една девојка. Си добив добар повеќемесечен сеир :kesa: :kesa: :kesa: .

И сега манијак сум или само не-импотентен?

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
1.Не се облекувам јебозовно.
2.Не ми се гледа лева пупка.
3.Не носам деколтиња до колена
4.Не носам миничи да ми се гледа пола гз
5.Секогаш се облекувам прибрано и не се разголувам многу.
6. 1.+2.+3.+4.+5. ... и ако пак почене да му се дига,значи дека очајно сака да е*е и е манијак.

Eh eh sea ne preteruvaj!!!! Ne znaci deka treba da bides kalugerka, a i ne znaci deka treba nesto mnooogu kurvinski da se obleces pa ne nekoj ili ete so nekogo kogo imas hemija da mu se digne.
pa razbirate li vie sto e covecka (maska) priroda???
On i ne mora na tebe pa bas da misli pa da mu se digne, moze so tebe da sedi, a moze i samo na tebe da misli i da si zamisluva, ili ti mu se dopaga s mnogu ili e zaljuben , im be milion situacii, sto ste tolku ograniceni, jas ne razbiram.:tapp: a
E sega jas sakam da razgranicam za kontakt so decko so kogo ete barem malku se znaes a ne normalno nekoj koj prv pat go gledas, e toa e manijacki, i vo ovoj slucaj zavisi kako reagira i sto pravi neli....ako se fali so nego i slicni reakcii, togas e glupo, no ako toj siroti saka da ja prikrie negovat reakcija, znaci ne e manijak i tocka.
A i ako mu se digne ete se desilo, NE ZNACI deka saka da te ebe, mozda e tao nekoja spontana reakcija neli?????:kesa:
taka da treba da sfatis deka se e impuls, i se e individulano vo slucajot.

e sea toa klipot pogledni go, e toa e manijak za mene.
A ako mu se dignal nekoj na mene, a toj mi se sviga ili uste podobro mi e decko, togas toa me pravi srekna!:pipi:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Дали сте доживеале ерекција во незгоден момент?

Ајде кажувајте, ама искрено. Може и девојки да се убацуваат.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Кажи ти првин.

Како би се "убациле" девојки ???

Х

Ханзо

Гостин
Да...како би се убациле???

А прашањето...секако...ехеее...миљарда пати. :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
пааааа имало дешавки

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења