- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Тевез, Хиго, Агуеро, Меси, Д.Милито, Ди Мариа, Верон, Гаго, Маскерано, Камбијасо, Хајнце, Демикелис, Ромеро...Роналдо, Пепе, Рамос, Бенз и Касиљас Реал М. и Аргентина
И ја бев, ги сменив сите дупликати.. и уште 46 сликички ми фалат. Да соберам дупликати и у сабота пак на мењавање.Имаше менување кај Стоилко денес во 14.30 јас бев и се сменив!
Ок Благодарам, само ако се збирате нешто преку викенд, Сабота или Недела, пошто работни денови не ќе можам. Но како и да ако има нешто пишете овде.Имаше и денес една мала собиранка, случајно поминав од кај стоилко и сменив уше 10тина дупли.36 ми фалат
@КркиРома 100% ќе има, а не организираме ние, од некој друг сајт се договараат.Биди у 2 сат кај Стоилко, гарантирам барем пола од тие дупликати ќе ги смениш.
Бев и јас денес во 2 таму, сменив баеги. 68 to go...Имаше и денес една мала собиранка, случајно поминав од кај стоилко и сменив уше 10тина дупли.36 ми фалат
@КркиРома 100% ќе има, а не организираме ние, од некој друг сајт се договараат.Биди у 2 сат кај Стоилко, гарантирам барем пола од тие дупликати ќе ги смениш.