А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?Ливчето е ако сакаш да си нарачаш сликички кои ти останале да го попуниш албумот најмалце може 5, а највише 50.
Една сликичка е 15 денари.
А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?Ливчето е ако сакаш да си нарачаш сликички кои ти останале да го попуниш албумот најмалце може 5, а највише 50.
Една сликичка е 15 денари.
Нема.А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?
Нема везе, откај знаеш дали во тие шо ќе го отвориш во пакетот нема да ти се паднат дупликати?Најиспланливо ти е од одма да купиш цел пакет 2500 денари во кои нема ниеден дупликат, само едино може да имаш max 6 дупликати ради тие што ти ги дава на почетокот у албумот и ќе ти фалат околу 140 сликици и со тие други 1000 денара комотно моеш да го попуниш.
Во целиот пакет гарант ќе се погодат дупликати мислам дека кога се правени се мешале одеднаш такада не ми се верува да е ова точно.Најиспланливо ти е од одма да купиш цел пакет 2500 денари во кои нема ниеден дупликат, само едино може да имаш max 6 дупликати ради тие што ти ги дава на почетокот у албумот и ќе ти фалат околу 140 сликици и со тие други 1000 денара комотно моеш да го попуниш.
јас бев тој, два пати ти побарав. на пола пат од дома ми текна дека си го заборавив пенкалото. фала! :smir:ххаха да не беше некој од тука што беше вечерва кај стоилко па му дадов портокалов маркер да ишкрта кој ги има зашто спомна нешто кајгана