А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?Ливчето е ако сакаш да си нарачаш сликички кои ти останале да го попуниш албумот најмалце може 5, а највише 50.
Една сликичка е 15 денари.
А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?Ливчето е ако сакаш да си нарачаш сликички кои ти останале да го попуниш албумот најмалце може 5, а највише 50.
Една сликичка е 15 денари.
Нема.А со опаковките нема финта? Или тие се за у ѓубре? Нешто наградна игра?
Нема везе, откај знаеш дали во тие шо ќе го отвориш во пакетот нема да ти се паднат дупликати?Најиспланливо ти е од одма да купиш цел пакет 2500 денари во кои нема ниеден дупликат, само едино може да имаш max 6 дупликати ради тие што ти ги дава на почетокот у албумот и ќе ти фалат околу 140 сликици и со тие други 1000 денара комотно моеш да го попуниш.![]()
Во целиот пакет гарант ќе се погодат дупликати мислам дека кога се правени се мешале одеднаш такада не ми се верува да е ова точно.Најиспланливо ти е од одма да купиш цел пакет 2500 денари во кои нема ниеден дупликат, само едино може да имаш max 6 дупликати ради тие што ти ги дава на почетокот у албумот и ќе ти фалат околу 140 сликици и со тие други 1000 денара комотно моеш да го попуниш.![]()
јас бев тој, два пати ти побарав. на пола пат од дома ми текна дека си го заборавив пенкалото. фала! :smir:ххаха да не беше некој од тука што беше вечерва кај стоилко па му дадов портокалов маркер да ишкрта кој ги има зашто спомна нешто кајгана![]()