Слаткар(истика)

M

Moon Child

Гостин
Ахахахаха ааааааахахахаха јас се извинувамз а мислењата едно под друго, ама ова морам да го споделам :vozbud:

На децава им пее за малолетна крвава пичка :pos::pos::pos:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151003137451291.487428.255723836290&type=1

Јас да сум на негово место ќе земам и ќе се отрујам. :pos:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Не е он крив он си тера живот си прави пари,продуцентските куќи што ја промовираат музикава треба да се отрујат.

L

.Lost Angel.

Гостин
Ахахахаха ааааааахахахаха јас се извинувамз а мислењата едно под друго, ама ова морам да го споделам :vozbud:

На децава им пее за малолетна крвава пичка :pos::pos::pos:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151003137451291.487428.255723836290&type=1

А чек што мислиш ти него кој го слуша освен овие деца нафурани и некои си типки од 20 пљус години кои туцаат со бизмисмени за паљи :D слаткаче педерче не е рапер туку човек кој незнае што да пее :)

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011
Bullshit(истика)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ја не знам како не се срами да настапува пред таква публика..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
И не се така виновни децата ако добро размислиме, медиумите си го направија своето, уште во зачетоците. Бекстејџ секој е..ан ден го дрвеа со слаткар, како се посрал во некое ќоше, како прднал во скок дури трчал по кејот, како за некоја песна напишал едно стихче и сл. Исто и некои други информативни гласила, го раширија толку многу, колку што не е проширена дрогата во Р.Македонија. Е сега е толку длабоко завлезен низ секоја пора, па така секое наше плукање е безначајно. Лош пример за општество би рекле, со лоша тематика, кон лоши идеи и вредности но за ГЛУПАВ народ, то е т.

М

Мартин`

Гостин
Каква публика таков пеач, сигурно нема Страјк да им го пуштат нема да разберат ништо.. вака Слаткар(истика) си има речник на прводеленец со 10тина рандом реченици и тоа е тоа може широката народна маса и мали дечиња да го разберат :)

А и самиот си кажува 0:24 простата маса ваљда лесно ќе ме прифати :pos:а истите што го слушаат ќе урликаат на песнава ..

O

Orion.

Гостин
Простата маса ваљда лесно ќе ме прифати:pos: Прв пат ја слушам песнава хаахха не ми се верува . . .

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
ДддД’ткачов кога излегува на телевизија незнае еден збор да сврзи!
Последнава песна, лириката му е бомб фантастик! Каков пример за децава :facepalm:, кога ги слушам внукиве како ги рецитираат неговите песни, ми ида да се џитнам од некоја карпа...
па да му се невиди се изоправ од карање, ама нема ефект....:facepalm:
За овој, само да се слечи некаде гол, и со коприви да му се привлези...а во устана љути пиперчиња, да му загори малце... :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom